- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi İlk 10 dakikayı ciddiye alın sonra kuruma çizgisi oluyorKızlar dün test yapmıştım ve bozuk çıkmıştı bugün gecikmenin 4.gunu ve hala tık yok son regl 9 Haziran bugün yine yaptım sanki cok hayalet bir çizgi dikkatimi çekti sizlerde bakar mısınız
10 dk içinde oldu zaten kronometre tuttumKuruma çizgisi İlk 10 dakikayı ciddiye alın sonra kuruma çizgisi oluyor
Yarın sabah tekrar yapsam mı diye düşünmüyor değilim iyice kafam bozuldu dün 2 tane yaptım ikiside bozuk çıktı bu ilk idrar değil bu arada akşam üzeri yaptımKuruma çizgisi İlk 10 dakikayı ciddiye alın sonra kuruma çizgisi oluyor
Tekrar yapın sabah ,idrarı fazla damlatmayın 2 damla yeterli olurYarın sabah tekrar yapsam mı diye düşünmüyor değilim iyice kafam bozuldu dün 2 tane yaptım ikiside bozuk çıktı bu ilk idrar değil bu arada akşam üzeri yaptım
Tamam teşekkürler ben bilmiyorum yeni evliyim buna 4 damla damlattimTekrar yapın sabah ,idrarı fazla damlatmayın 2 damla yeterli olur
O yüzden böyle oluyor Allah iyiliğini versin 2 Damla damlar bakalım varsa çıkar İlk idrarı beklemene gerek yokTamam teşekkürler ben bilmiyorum yeni evliyim buna 4 damla damlattim
Hahahah cidden mi ne bileyim abla bende daha net çıksın diye 4 damla damlattimO yüzden böyle oluyor Allah iyiliğini versin 2 Damla damlar bakalım varsa çıkar İlk idrarı beklemene gerek yok
O yüzden böyle oluyor Allah iyiliğini versin 2 Damla damlar bakalım varsa çıkar İlk idrarı beklemene gerek yok
Böyle test bozuk diye onu suçlarsınız sonra hangi testi alırsan al 2 damla yeterli olur çok idrar çok kırmızılik değildir yaniHahahah cidden mi ne bileyim abla bende daha net çıksın diye 4 damla damlattim
İnşallah canım ovülasyon kullandın mi ? Yumurtlamayı gördün mü , uygulamalar yanlış çıkarıyor çünküBu arada hiç ağrım sızım yok normalde regl yakın sivilce bel ağrısı olurdu yok. Şuan sadece hafif hafif akıntım oluyor başka bir şey yok yani 5.gun oldu bir de inşallah vardır çok istiyoruz 1.5 yıldır bekliyoruz
Hmmm öğrenmiş oldum teşekkür ederimBöyle test bozuk diye onu suçlarsınız sonra hangi testi alırsan al 2 damla yeterli olur çok idrar çok kırmızılik değildir yani
Valla ovulasyon kullanmadım uygulamaya göre oldu birde yumurtlama zamanı akıntı oluyordu ordan bilerek degerlendirdimİnşallah canım ovülasyon kullandın mi ? Yumurtlamayı gördün mü , uygulamalar yanlış çıkarıyor çünkü
Akıntı gördüysen süper hadi yap testi merak ettim 5 gün geçikme var çünkü İlk idrara gerek Yok varsa çıkar şimdideValla ovulasyon kullanmadım uygulamaya göre oldu birde yumurtlama zamanı akıntı oluyordu ordan bilerek degerlendirdim
İnşallah canım ovülasyon kullandın mi ? Yumurtlamayı gördün mü , uygulamalar yanlış çıkarıyor çünkü
Sabah alıp yapacağım abla direk yazarım zaten evde test kalmadıAkıntı gördüysen süper hadi yap testi merak ettim 5 gün geçikme var çünkü İlk idrara gerek Yok varsa çıkar şimdide
Olmazsın inşallah gerek duymazsın canım umutlandım sendenDaha yani kendimce bu ay regl olayım ovulasyon alayım diye düşünüyordum ama olamadık
Tamam beni etiketle ama çatlarım güzel haberlerle gel inşallahSabah alıp yapacağım abla direk yazarım zaten evde test kalmadı
İnşallah Allah'ım rabbim duysun isteyen herkese nasip etsin varmı duygusu bile aşırı güzel. Rabbim karnımızı kucağımızi boş koymasinOlmazsın inşallah gerek duymazsın canım umutlandım senden
Mutlaka etiketlerim abla inşallah nolur dua et sendeTamam beni etiketle ama çatlarım güzel haberlerle gel inşallah