Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi yoksa adet belirtisi mi anlamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melisa2613

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
45
9
23
Hanımlar merhaba,buralarda yeniyim. ben 21 yaşındayım. 1 buçuk senelik evliyim. 21 Eylül 2022de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Tekrar gebelik istiyorum. Bu ay ilk defa vücudumu dinledim. En son adet tarihim 31.05.2023. Ovulasyon günümü anlayabilmek için bekledim. 13.06.2023de Kasık ağrısı ve artan akıntı belirtileriyle eşimle günleri değerlendirdik. O zamandan bu yana 10 gündür kasık ağrım devam ediyor. Çok şiddetli değil sadece sızlama gibi küçük derecede. Ani veya hızlı hareket ettiğimde de oluyor. Sadece sol kasığımda var ve sol bacağıma da yayılıyor. Aynı zamanda bel ağrısı ve bugün başlayan sıcak basması ve hafif mide bulantısı var. Ancak kaybettiğim bebeğimden dolayı psikolojim çok bozulmuştu. Şimdi gerçekten hamilelik belirtileri mi, adet belirtileri mi yoksa psikolojik olarak ben mi uyduruyorum bilmiyorum. Beni aydınlatabilir misiniz ben artık çok yoruldum.

Hanımlar merhaba,buralarda yeniyim. ben 21 yaşındayım. 1 buçuk senelik evliyim. 21 Eylül 2022de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Tekrar gebelik istiyorum. Bu ay ilk defa vücudumu dinledim. En son adet tarihim 31.05.2023. Ovulasyon günümü anlayabilmek için bekledim. 13.06.2023de Kasık ağrısı ve artan akıntı belirtileriyle eşimle günleri değerlendirdik. O zamandan bu yana 10 gündür kasık ağrım devam ediyor. Çok şiddetli değil sadece sızlama gibi küçük derecede. Ani veya hızlı hareket ettiğimde de oluyor. Sadece sol kasığımda var ve sol bacağıma da yayılıyor. Aynı zamanda bel ağrısı ve bugün başlayan sıcak basması ve hafif mide bulantısı var. Ancak kaybettiğim bebeğimden dolayı psikolojim çok bozulmuştu. Şimdi gerçekten hamilelik belirtileri mi, adet belirtileri mi yoksa psikolojik olarak ben mi uyduruyorum bilmiyorum. Beni aydınlatabilir misiniz ben artık çok yoruldum.
Merhabalar benim de öyle mayıs 5te 5 gün süren reglim oldu 30-31 mayısta iki gün kahverengiden pembeye dönen bir pedi doldurmayacak kadar kanamam oldu. Halbu ki haziranın 3 gibi olması gerekiyordu. Bugun ayın 24ü ve neredeyse 10 günü geçen özellikle akşamları olan mide bulantım var bi keresinde kustum ama belki kullandığım tansiyon ilacının yan etkisidir diyorum fakat marttan beri kullanıyorum kaç ay sonra mı yan etki yapar diyorum tahmini reglim de 27sinde başlayacak. 2 bucuk yaşında bi oğlum var. Gecen yıl kardeş düşündük fakat olmadı psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç Allahım evlat isteyenin kucağını boş bırakmasın tüm samimiyetimle dua ediyorum. Süreç zorlu bi süreç acabalarla geçen periyotlar vs ben tahmini olan 27 haziran adet günüm geçene kadar test alıp yapmayı planlamıyorum test yaparsanız eğer bizi de haberdar edin

Ben bugün dayanamayıp test yaptım, daha adetime 6 gün var. Erken gebelik testi de olsa negatif çıkacağı belliydi zaten ama işte sabırsızlık :') gecikme olduğu zaman tekrar test yapıp alıntılarım :)

Ben bugün dayanamayıp test yaptım, daha adetime 6 gün var. Erken gebelik testi de olsa negatif çıkacağı belliydi zaten ama işte sabırsızlık :') gecikme olduğu zaman tekrar test yapıp alıntılarım

Adet günü geçmedikçe test güvenilir sonuç da vermiyor. İlk gebeliğimde durumu anlayamadığım için adet günümden tam 15 gün sonra test yapmıştım

Kızlarrr reglim 8 gun gecikti 6. gün de normal test yaptım negatif çıktı güvenemedim 7. gün de erken gebelik testi yaptim oda negatif şuan göğüslerim şiş yaklaştığını hissediyorjm ama eminde olamiyorumm bir sitede alerji ilaçlarının gebelik testi sonuçlarını etkilediğini okudum böyle birseu yaşayan var mi yani negatif ciksa bile gebe olann ( kullandigim ilaç doleday)

Merhaba gebelik var mı acaba

2 ay gecmis adet olmadiniz mi acaba

X