• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi Psikolojik mi ?

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
Merhaba kızlar reglime 9 gün var.
bi daralma miğde bulantısı ama cok hafıf bulansam mı bulanmasam mı yanması ( bugun yediğimden olabilir bugun başladı yanma )
sırtımda ağrı uyuma uzanma isteği göğüs uclarında kaşıntı bunlar psikolojik mi gebemiyim kafayı mı yedim bilemiyorum erken bunlardan birini hisseden oldumu ? Hamile hissetmeyi saymıyorum onu her ay yaşıyorum zaten artık o normal geliyor

bi daralma miğde bulantısı ama cok hafıf bulansam mı bulanmasam mı yanması ( bugun yediğimden olabilir bugun başladı yanma )
sırtımda ağrı uyuma uzanma isteği göğüs uclarında kaşıntı bunlar psikolojik mi gebemiyim kafayı mı yedim bilemiyorum erken bunlardan birini hisseden oldumu ? Hamile hissetmeyi saymıyorum onu her ay yaşıyorum zaten artık o normal geliyor
Canım psikolojik midir bilemem ama bende sadece mide bulantısı vardı.bir de yemek kokularından tiksiniyordum.yemekten sonra ya da bir şey yedikten sonra midem daha da beter bulanıyordu.

Canım psikolojik midir bilemem ama bende sadece mide bulantısı vardı.bir de yemek kokularından tiksiniyordum.yemekten sonra ya da bir şey yedikten sonra midem daha da beter bulanıyordu.
evet yemek yedikden sonra ve su ictiğimde bi irkiliyorum ama cok erken galiba öyle olmak mı istiyorum anlamadım cunkı kusucak gibi değil sanki 10 tabak yemek yemişimde sindirememişim cıkartma isteği var gibi gün icinde nadir yaşıyorum

9 gün kalacbeta hcg yükselmez b hcg ortada yokken de belirti olmuyor.istiyorsanız en kısa zamanda sağlıkla nasip olur inşallah

Bulantılar kalp atışları duyulunca başladı bende çok erken başlamıyor üstelik daha 9 gün varmış regle daha rahme düşmemiştir tohum hamilelik zor inşallah vardr ama canım gönlüne göre versin Allah

Sen yine de bekle bence canım.ben adet olmam gereken günde tahlik yaptırmıştım ve betahcg 266 çıkmıştı.kan sonucuna beklemeni tavsiye ederim 🥰
evet yemek yedikden sonra ve su ictiğimde bi irkiliyorum ama cok erken galiba öyle olmak mı istiyorum anlamadım cunkı kusucak gibi değil sanki 10 tabak yemek yemişimde sindirememişim cıkartma isteği var gibi gün icinde nadir yaşıyorum

Hepsi psikolojik. Birdefa mide bulantısı öyle hemen başlayan hatta adete 9 gün kala başlayan bişey değil daha döllenme olduysa bile yenidir. 8 temmuzda yazmışsınız sanırım artık gününüz gelmiştir bu kadar hamilelik belirtisi yaşayıp sonucunuz ne oldu meral ettim

Back