Gebelik mi hastalık mı kızlar yardım edin?

eylul224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
3
0
1
Sevgilimle 20 aralıkla korunmasız ilişkiye girdik, içeri boşalma gibi bir durum olmadı ama içime akmış olabileceğini söylediği için ertesi gün hapı almaya karar verdik. 20-21 aralık haftasonuna denk geldiği için ancak 22 aralıkta ertesi gün hapı alabildik ve kullandım. Ayın 25i gibi tekrar ilişkiye girdik, yine içeri boşalma gibi bir durum söz konusu olmadı. Aralığın 27sinde ağır kanamalı regl oldum ve reglim 6 gün sürdü. 14 ocakta test yaptım ve testim negatif çıktı. Fakat 16 ocakta kahverengi bir akıntı başladı, yerleşme kanamasında beklendiği gibi lekelenme şeklinde değil ve akıntı 5 gündür devam ediyor. 3 gün önce sevgilimin isteği üzerine tekrar test yaptım ve testim yine - çıktı hastalık ya da gebelik söz konusu olabilir mi?

Ben hastalık veya ertesi gün hapından kaynaklı olduğunu düşünüyorum, fakat aşağıdaki linkteki arkadaş çok benzer benzer bir durum yaşamış ve hamile olduğunu öğrenmiş. Bu yüzden telaşlanıp konu açmak istedim.

Ayrıca yarın kan tahlili yaptıracağım ve mr'a gireceğim hamileysem anlaşılır mı?

Radyolojiye gireceksiniz anladığım kadarıyla gebelik şüphesi olanların girmemesi gerekir.Kanda beta hcg testiyle net öğrenirsiniz olup olmayacağını.Ben bu şekilde kanamayı ertesi gün hapına bağladım.Geçmiş olsuun.

Kan tahlili kesin sonuç verir. O arkadaş hamileymiş ama aranızda şöyle bir fark var. Siz üstüne normal regl olmuşsunuz, onun sadece kahverengi akıntısı olmuş. Bence hamile değilsiniz.

İlişkinizin üzerine regl olmuşsunuz. Zaten test yaptım negatif çıktı diyorsunuz. Hamile olduğunuzu sanmıyorum. Kan tahlili kesin sonuç verir. Ama gebelik şüpheniz varsa MR tehlikeli olur çünkü radyasyon var. Lütfen gebelik düşünmüyorsanız korunun. Daha sonra pişman olmayın. Bu şekilde şüpheyle yaşamayın. Sorumluluk alamayacağınız şeylere adım atmayın.

Üzerine adet olabilirsiniz hamile olsanız bile.. Bence kan testi verin yarın bir baktırın hem içiniz rahatlamış olur.

Adet oldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…