- 13 Ekim 2024
- 157
- 33
- 27
-
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Testlerinizin fotoğrafı varsa atar mısınızArkadaşlar ovitrelle ile gebe kalmaya çalışıyorm. İnemin 12. günü. İne gününü sayarsak 13. Benim dünden beri karnimda değişik bir ağrı var. Adet olacak gibiyim. Testlerim de hâlâ pozitif çıkıyor. Adet mi olacm yoksa bu sancılar bebek ki anlayamadım. Yardımcı olur musunuz
Bu şekildeTestlerinizin fotoğrafı varsa atar mısınız
Çok sancım var adet olacak gibi hissediyorum11. Günden sonra iğnenin etkisi geçmesi lazım aynı markayla yarın tekrar yapın bugünden daha koyuysa çizgi hamileliktir
Yani belli olmaz bebek tutunurken de sancı yapıyor ama hep farklı markayla test yapmayın aynı markayla yapın ki çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını anlayalım ben çatlatma iğnesi oldugumda 12. Gün pozitif gelmişti ve hamileydimÇok sancım var adet olacak gibi hissediyorum
Ya ne güzelYani belli olmaz bebek tutunurken de sancı yapıyor ama hep farklı markayla test yapmayın aynı markayla yapın ki çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını anlayalım ben çatlatma iğnesi oldugumda 12. Gün pozitif gelmişti ve hamileydim
2 düşüğüm var bu 3. Hamileliğim hepsinde adetime yakın sancı çektim hep adet olacakmışım gibi hissetmiştim ikisinin belirtileri o kadar aynı oluyor ki anlayamıyoruz maalesefYa ne güzel. Sanciniz var mıydı? Ben çok fenayım. Belim sağ tarafım ve bacağım çok ağrıyor.. sürekli lavabodaym bir şeyler geldiğini hissediyorum ama akıntı olduğunu görüp oh diyorum
Ben adet günümü de bilmiyorum düzensiz olduğu için ne yapcm bilemiyorum2 düşüğüm var bu 3. Hamileliğim hepsinde adetime yakın sancı çektim hep adet olacakmışım gibi hissetmiştim ikisinin belirtileri o kadar aynı oluyor ki anlayamıyoruz maalesef
İğne gününden sayıcaksınız 14 gün sonrasında adet olunur genelde yumurta çatladıktan sonraBen adet günümü de bilmiyorum düzensiz olduğu için ne yapcm bilemiyorum
Benimki geliyor o zaman. Teşekkür ederimİğne gününden sayıcaksınız 14 gün sonrasında adet olunur genelde yumurta çatladıktan sonra
Bakalım hangisi geliyor inşallah bebiştirBenimki geliyor o zaman. Teşekkür ederim