Gebelik Kolestazı

ece tumel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
2
0
31
Gebeliğimin 33 . Haftasındayım kaşıntım başladı dayanılmaz derecede ayaklarım ellerim sonra vucudumda sarı lekeler cıktı gidip tahlil yaptırdım karaciğer enzim değerim 244 cıktı 35 olması gerekirken şimdi ursactive ilaç verdi doktorum sizce erken doğum sözkonusu olurmu yaşayanlar varmı benimle aynı durumu :)

Canım benim 4.ayda 540çıkmıştı ursactive le 10a kadar indi 1ay bile kullandırmadı doktorum ilacı sen doktorun ne diyorsa onu yap içini ferah tut korona var diye sakın kontrollerini aksatma ve kaşıma elinden geldiğince çünkü iz kalıyor yaralarda

Özellikle geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum avuc içlerim kasınmaya basladı . Doktor baska testlerde istedi safra asidi testiymiş . Bu ursactive eğer bebege zarar verirse alırız dedi.

Değerler 200ün üstüne çıktığında başlıyorlarmış genelde geçen hafta gittiğimde tahlillerimde tekrar yükselme başladığını doktorumla 3günde bir kan ver dedi yarın tekrar vericem dua edin bana da olur mu?artma çok olmasın diye sağlıklı huzurlu hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

X