- 13 Aralık 2011
- 109
- 8
-
- Konu Sahibi Lavanta1987
Merhaba. Bugun bana da ursactive verdlr. Suan kasntilariniz ne durmda. Sürec nasil ilerledi. Cok endiseliyimBende 12. Haftada dayanılmaz kaşıntılar başladı AST ve Alt de çok yüksek dr um çok erken dedi gastro doktorum Ursactive verdi günde 4 tablet içeceğim sizde bu kadar erken olduğu oldu mu?
Ara ara kaşıntılarım oluyor tabi ama değerlerim baya düştüMerhaba. Bugun bana da ursactive verdlr. Suan kasntilariniz ne durmda. Sürec nasil ilerledi. Cok endiseliyim
Merhaba siz dogum yaptiniz sanirim gozunuz aydin :) sizin alt ast değerleriniz kaç cikmisti kolestaz dan dolayı mi 40 hafta beklenmeden doğum oldu yoksa isteğe bagli mi?Bende 12. Haftada dayanılmaz kaşıntılar başladı AST ve Alt de çok yüksek dr um çok erken dedi gastro doktorum Ursactive verdi günde 4 tablet içeceğim sizde bu kadar erken olduğu oldu mu?
Merhaba, bende 14 haftalık gebeyim ve iki haftadır kasınıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var. Şuan karaciğer testlerim yüksek çıktığı için doktor bana da ursactive verdi. Ama ben çok endişeliyim. Siz bunu kullandığınız için bir sorun yasadınız mı bilgi verebilirseniz çok sevinirimBende 12. Haftada dayanılmaz kaşıntılar başladı AST ve Alt de çok yüksek dr um çok erken dedi gastro doktorum Ursactive verdi günde 4 tablet içeceğim sizde bu kadar erken olduğu oldu mu?
İlaç bebeğe gecmiyormus simdilik bi sıkınti yasamadim değerlerim normale dondu kasintilarim nerdeyse bitti rahatlıkla kullanabilirsinizMerhaba, bende 14 haftalık gebeyim ve iki haftadır kasınıyorum. Daha önce iki gebelik kaybım var. Şuan karaciğer testlerim yüksek çıktığı için doktor bana da ursactive verdi. Ama ben çok endişeliyim. Siz bunu kullandığınız için bir sorun yasadınız mı bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Merhaba ben de 16. Haftada gebelik kolestazıyla tanıştım ve çok korkuyorum.Sizde buna bağlı herhangi bi problem oldu mu doğum tarihi ya da bebeğinizin gelişimiyle alakalıAra ara kaşıntılarım oluyor tabi ama değerlerim baya düştü
Sizinki ne durumda şuan?Merhaba ben de 16. Haftada gebelik kolestazıyla tanıştım ve çok korkuyorum.Sizde buna bağlı herhangi bi problem oldu mu doğum tarihi ya da bebeğinizin gelişimiyle alakalı
Birkac gun cikolata yemeyip gozlemle eger tekrar ederse dr una soyle cnmMerhaba ben 14 hastalığım ve 3 haftadır aşırı kaşıntım var özellikle avuç için de gün içinde çok olmuyor sadece 1 kere falan oluyor ve çok az döküntü var kasidigim yerde ınternette bakayım dedim ve aklımın ucuna gelmeyecek bu hastalığı gördüm. Ama hamile değişkende 2 3 gün peşpeşe çikolata yesem hafiften böyle kaçınırdım. Bu hamileligimde çok yedim Ve yedikçe arttı. Umarım sadece alerjik birşeydir. Ve inanın çok korkuyorum erken haftalarda bu hastalığı olanlar tedavi nasıl sonuç verdi lütfen yazarmisiniz ?
Benim vitaminler yapmış karaciğer enzimlerimi yükseltmiş balık yağı ve decaviti bıraktım kaşıntılarım geçti belki senin de öyledir?Sizinki ne durumda şuan?
Aynen yiyince çoğalıyor bayağı cnmBirkac gun cikolata yemeyip gozlemle eger tekrar ederse dr una soyle cnm
Bana baktı dedim supeleniniyorum kolestazdan falan güldü adam öyle bişey görünmüyor bi kere dedi ve zaten kolestaz icin daha erken dedi kolestaz olması icin karnının büyüyüp safra keseni sıkıştırması lazım dedi krem verdi 10 gün kullan dedi 10 gün sonra gel takip edeceğiz dedi ama benim içim hiç rahat değil bende enzimlerimin yükseldiğini düşünüyorum tahlil yaptıracağım aile hekimine gidip . Cildiyeciye gittim bu arada . Umarım o değildir de alerjiye falan raziyim çikolata yemem olur biterBenim vitaminler yapmış karaciğer enzimlerimi yükseltmiş balık yağı ve decaviti bıraktım kaşıntılarım geçti belki senin de öyledir?
Doktorunu mutlaka bilgilendir ama bence
Çok sevindim canım bu arada kolestaz olamamasınaBenim vitaminler yapmış karaciğer enzimlerimi yükseltmiş balık yağı ve decaviti bıraktım kaşıntılarım geçti belki senin de öyledir?
Doktorunu mutlaka bilgilendir ama bence
Erken haftalarda kolestaz olanlar var sanırım ama çok nadir rastlanıyor.Ama yine de enzimlerine baktır bence için rahat olsun ben geçen gün yine baktırdım takip ediyorum nolur nolmaz diye sağlık ocağından :) büyük ihtimalle çikolatandır senin de ama garantiye almakta yarar varBana baktı dedim supeleniniyorum kolestazdan falan güldü adam öyle bişey görünmüyor bi kere dedi ve zaten kolestaz icin daha erken dedi kolestaz olması icin karnının büyüyüp safra keseni sıkıştırması lazım dedi krem verdi 10 gün kullan dedi 10 gün sonra gel takip edeceğiz dedi ama benim içim hiç rahat değil bende enzimlerimin yükseldiğini düşünüyorum tahlil yaptıracağım aile hekimine gidip . Cildiyeciye gittim bu arada . Umarım o değildir de alerjiye falan raziyim çikolata yemem olur biter
Aynen canımErken haftalarda kolestaz olanlar var sanırım ama çok nadir rastlanıyor.Ama yine de enzimlerine baktır bence için rahat olsun ben geçen gün yine baktırdım takip ediyorum nolur nolmaz diye sağlık ocağından :) büyük ihtimalle çikolatandır senin de ama garantiye almakta yarar var