Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGebelik kitap tavsiyelerinizi istiyorum
Gebe veya gebeliğe plan yapıp hazırlanan güzellikler sizden gebelik, çocuk gelişimi, ebeveynlik, doğum vs üzerine kitap tavsiyeleri rica ediyorum. Okuduğunuz, okuyacağınız, duyduğunuz bildiğiniz kitapları söylerseniz çok mutlu olurum...
Gebe veya gebeliğe plan yapıp hazırlanan güzellikler sizden gebelik, çocuk gelişimi, ebeveynlik, doğum vs üzerine kitap tavsiyeleri rica ediyorum. Okuduğunuz, okuyacağınız, duyduğunuz bildiğiniz kitapları söylerseniz çok mutlu olurum...
Bunlar okuduğum sevdiğim kitaplar. Sonuncusu kitap değil albüm onu da doğum sonrası için tavsiye ediyorum bebek için ileride çok güzel bi anı olarak kalacaktır eminim ki
bi de neşeli haftalar diye bi kitap var. Bebeklerin büyüme gelişme aşamalarını,kaçıncı haftada hangi atak olduğunu Sonucunda neler öğrenmiş olacağını sizin bebeğe nasıl yaklaşmanız gerektiğini anlatıyor. Çok faydalı bir kitap her annede olmalı.
Bunlar okuduğum sevdiğim kitaplar. Sonuncusu kitap değil albüm onu da doğum sonrası için tavsiye ediyorum bebek için ileride çok güzel bi anı olarak kalacaktır eminim ki ☺
bi de neşeli haftalar diye bi kitap var. Bebeklerin büyüme gelişme aşamalarını,kaçıncı haftada hangi atak olduğunu Sonucunda neler öğrenmiş olacağını sizin bebeğe nasıl yaklaşmanız gerektiğini anlatıyor. Çok faydalı bir kitap her annede olmalı.