inşallah cnm yeşil çayı da hiç içmem artık
olmuş canım
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 1 haftadır lekelenmem oluyodu geçen hafta iğne yaptı dün gittim gerek yok dedi ama bugün lekem iyice arttınapmalıyım szce
iyi geceler arkadaşlar
son adet tarihim 19 ocak adetlerim düzenliydi
14 martta doktora gittiğimde kese göründü fakat geç yumurtlamış olabileceğimi söeledi doktorum
martın 21 i yine gittim doktor kesenin gelişmediğini ve kalp atışı duyulmadığını söledi bu arada 8. haftanın sonundaydım
bugun tekrar gittik çok çok minik bir embriyo var fakat kalp atışı hala yok
doktor şimdilik kürtaja uzak bakıyo bu ilk gebeliğim oldugu için düşebileceğini söledi
sizce bundan sonra durumun değişme ihtimali var mı 9+1 deyim ama kalp atışı yok
düşün düşün çıkamıyorum içinden mahfoldum aynı seyleri yaşamış olan vardır benimle
Bence hemen doktora git canım acile gitme Şansın varsa şimdi git istersen. Bunun için progestan falan vermişmiydi sana lekelenmen kahverengimi
geçen hafta iğnesini yapmıştı dün gittim gerek görmedi açık kahve lekelenmem kafam çok karışık iğne yapılıncada gelmeye devam etmişti hergün mutlaka 1 kez geliyo leke
Valla benim kese etrafında kanama var. Dışarı vuran lekelenme şeklinde hiç kanamam yok her ihtimale karşı başka doktora gittim progestan verdi canım istersen başka doktora git için rahat etsin.
kese etrafında kanama falan demedi önce devlete gitmiştim güvenemedim özele gittim ikiside aynı şeyi söyledi cnm kesenin gelişimi iyi dedi gerek yok dedi offf bilmiyorum kafam karman çorman
Bende ilk devlete gitmiştim vitamin verdi yolladı beni sonra özele gittim her ihtimale karşı progestan verdi. Gerçi kahverengi lekelenme bi çok kişide olabiliyor kanama şeklinde kırmızıysa biraz daha tehlikeli oluyormuş
Aynen canım inşallah bu sıkıntılı günler biran önce biter bebişleri kucağımıza alırız.evet bende öyle duymuştum kırmızıysa tehlikeli diye çok şükür kırmızı gelmedi dr dediği pıhtı düşerse yada çok kanaman olursa gel dedi onun dışında bişey olmaz dedi allaha emanetiz artık inşallah hayırlsıyla alırız yavrularımızı kucağımıza
Canım telden girdiğim için senin msjin gözümden kaçmış ya benim ilk gebeligimde 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılarben hiç duymadım ilk defa duymaya gittiğim de öğrendim o zamana kadar büyümüştü. insl senin böyle olmaz ne yaptın çok merak ettim
Cuma doktora gidecem duruma alışmaya çalışıyorum 😞çok kötüyüm aslında ne dersin mesela bundan sonra değişme olmaz mı acaba ? Baska doktora da gitsem hayal kırıklığı olacak kürtajdan cok korkuyorım aslında ya ne yapıcam bilmiyorum kürtaj olursam da zarar görürse rahim o da sıkıntı😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım teşekkur ederim cuma tekrar yazıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sunuda soylemek isterimki folik asidin fazlasi dusuge sebep olur o yuzden elevit vermislerdir elevitteki folik asit size yeterlidir. Ben de 9haftalik hamileyim benimde kesemin etrafinda kanama alanim var ama ilac falan vermedi bana doktorum kendiliginden istirahat ederek azaldi. Insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?