Gebelik Kesesinin Düzensiz Olması

bebi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
7
0
mrb arkadaslar ben yaklasıkk bir buçuk ay düşük yaptım bebeğim dört haftalıktı hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım hastaneye gittik ultrasyondan baktı gebelik kesen düzensiz giibbi görünüyor dedi tahmini bebeğim kac haftalık diye sordum 3 veya 4 dedi 10 gün sonra tekrrar gel bebeğin kalp atışlarına bakacaz dedi bir sorun çıkacak diye cok korkuyorum zaten daha diğer bebeğin üzüntüsünü bu bebekle uunuttum bunada birsey olursa çok üzülürüm ilk gebeliğim hiç midem bulanmıyordu hersey raahatca yiyebiliyordum ama bu gebeliğim cok zor geciyor inanıin hiçbirsey yiyemiyorum sudan bile tiksiniyorum bütün kokular midemi bulandırıyor geceleyin mide bulantısı ile uyanıyorum kendiimi zor atıyorum lavaboya meyvelerden sütten yumurtadan yani kısacası yemem gerekene herseyden tiksiniyorum arkadaslar lütfen yardımcı olun hersey bir yana ben 10 gün nasıl bekleyecem insallah bir sorun yoktur allah hepimize bebeklerimizi hayırlı sağlıklı bir biçimde kucağımıza almayı nasip etsin

mrb arkadaslar ben yaklasıkk bir buçuk ay düşük yaptım bebeğim dört haftalıktı hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım hastaneye gittik ultrasyondan baktı gebelik kesen düzensiz giibbi görünüyor dedi tahmini bebeğim kac haftalık diye sordum 3 veya 4 dedi 10 gün sonra tekrrar gel bebeğin kalp atışlarına bakacaz dedi bir sorun çıkacak diye cok korkuyorum zaten daha diğer bebeğin üzüntüsünü bu bebekle uunuttum bunada birsey olursa çok üzülürüm ilk gebeliğim hiç midem bulanmıyordu hersey raahatca yiyebiliyordum ama bu gebeliğim cok zor geciyor inanıin hiçbirsey yiyemiyorum sudan bile tiksiniyorum bütün kokular midemi bulandırıyor geceleyin mide bulantısı ile uyanıyorum kendiimi zor atıyorum lavaboya meyvelerden sütten yumurtadan yani kısacası yemem gerekene herseyden tiksiniyorum arkadaslar lütfen yardımcı olun hersey bir yana ben 10 gün nasıl bekleyecem insallah bir sorun yoktur allah hepimize bebeklerimizi hayırlı sağlıklı bir biçimde kucağımıza almayı nasip etsin

cnmm oncelıkle cok geçmiş olsun düşüğün için üzüldüm ama yenıden hamişsin cok sukur :) ben 16 haftalık hamıleyım ve ılk zmnlar kesem cok düzensizdi hatta drum düşük olabılır dedı senın gıbı cok üzülmüştümm ...Aklına sakın kötü bişey getırme bnm kesem bır sonrakı randevumda duzelmişti...Bebek buyudukce kesende düzene gırıcektırr

:KK59:arkadaşlar ben yeni üyeyim bu ilk mesajım,umarım ben ve benim gibi kalbi acıyan evlat sahibi olmak isteyenler,sık sık düşük yapanlar,dış gebelik geçirenlerrr umarım burdan hep beraber bu sorunları aşarızzz.benim sorum doktorun söledigine göre 6+5günlük gebeyim ama kendi hesaplamalarıma göre 4+5günlük yada 5 haftalık hamileyim,dün kontrole gittim keseyi çok zor gördü ve gelişmemiş dedii 6haftalıga göre çok küçük dedii beta hcg yaptırdım sonuç 2259,24 doktorum çok çok düşük dedii 2gün daha bekleyelim tekrar bir test yaptıralım ona göre karar vercem dedi,büyük ihtimalle saglıksız bir gebelik dedii gelişmemiş dedii,moralim çoooooooookk bozuk ne dersiniz kızlar 2günde bir gelişme olurmu dersiniz??

Merhaba arkadasim,

mesajini yeni okudum-ve bende senin gibi ayni sorunlari yasiyorum... Beta HCG degerlerin kac oldu?? Cok merak ediyorum durumunu..

Bende su an 7+4 haftalik hamileyim ve benim ikizlerim var.. Fakat benim Beta HcG degerlerim yükseliyor ama fazla yükselmiyor yani gerektigi gibi degil. Hatta ultrasonda malesef kalp atislarida belli olmuyor. Doktor ikizlerimin birisinden ümidini kesti ve simdi yavas yavas digerinden de kesiyor.. Pazartesi günü tekrar doktorum bakicak kalp atisi varmi diye ve son bi kez daha Beta HcG degerlerime bakicak.. Bakalim artik aslinda bende ümidimi kestim.. Cok üzüldüm , ikiz oldugunu duyunuca sevincden dünyalar benimdi-ve simdi de birisini allah nasip etsin diye dua ediyorum ve iki haftadir mahf oldum bekleye bekleye. kalan bebegim de haftasina göre cok az gelismis..

Neden sana bunlari yaziyorum-eger benim degerlerim düsümüs olsaydi bundan bir iki hafta öncesi bu bekleme süreci olmazdi-bekle bekle bekle ve hic bisey degismedi , kafam karisdi.. ne diyeyim allah hakkimizda hayirlisini nasip eylesin..

Ganesbasak arkadasim yazdim bu mesaji ...

Son düzenleme:
Msjinizi okuyunca çoksevindim.benimde 5haftalikken kkesem baya kötüydü.7.haftada doktor daha iyi dedi.dun kanamam oldu fakat doktor clexane kullandığım içinmiş.baya korktuk ama çok şükür kalbi atiyo bebegimin.inş kesemiz duzelir

: 20722051, member: 264954"]cnmm oncelıkle cok geçmiş olsun düşüğün için üzüldüm ama yenıden hamişsin cok sukur :) ben 16 haftalık hamıleyım ve ılk zmnlar kesem cok düzensizdi hatta drum düşük olabılır dedı senın gıbı cok üzülmüştümm ...Aklına sakın kötü bişey getırme bnm kesem bır sonrakı randevumda duzelmişti...Bebek buyudukce kesende düzene gırıcektırr[/QUOTE]
Msjinizi okuyunca cok sevindim.benimde 5haftalikken kesemiz baya kötüydü.ama 7.haftada daha iyiydi.doktor ole dedi.şuan 8haftalik olduk.inş bizim kesemizde düzelir.dun biraz kanamam oldu ama doktor clexane kullandığım için olduğunu söyledi.çok şükür kalp atışını duyduk.bizim için dua edin

Slm arkadaşlar 4 haftalık hamileyim doktor kesede duzensizlik var dedi bu benim ilk hamileligim 2 senelik evliyim 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi düşük önleyici ilaç verdi neden verdiğini hala anlamış değilim korkuyorum acaba düşük tehlikem mi var bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Slm arkadaşlar 4 haftalık hamileyim doktor kesede duzensizlik var dedi bu benim ilk hamileligim 2 senelik evliyim 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi düşük önleyici ilaç verdi neden verdiğini hala anlamış değilim korkuyorum acaba düşük tehlikem mi var bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Mrb arkadaşım benimde 6 haftalik kese duzensizmis progestan verdi. Alttan kullanıyorum. Bende anlamıyorum kanamam yok ama içte varmış

Son düzenleme:
Bende 6 hastalıkken gitmiştim kanamam vardı progestan kullanıyorum simdi 7 haftalığım ozaman doktorum kesemin büzüşmüş olduğunu söyledi bebeğimin de çok küçük olduğunu söyledi ama bu yazıları okuyunca İnan'ın çok rahatladım Allah hepinizden razi olsun çok mutlu ettiniz beni rabbim de sizi mutlu etsin

Bende 6 hastalıkken gitmiştim kanamam vardı progestan kullanıyorum simdi 7 haftalığım ozaman doktorum kesemin büzüşmüş olduğunu söyledi bebeğimin de çok küçük olduğunu söyledi ama bu yazıları okuyunca İnan'ın çok rahatladım Allah hepinizden razi olsun çok mutlu ettiniz beni rabbim de sizi mutlu etsin
Canim benim korkma bişi olmaz Allah in izniyle. Rabbim senden de razi olsun ve bizi bebislerimize kavustursun inşallah. Kullandığım ilaclar bana yaradı çok şükür. Sana da yarar inşallah.

Merhaba herkese, bir sorum vardı benimde. Değerler çok düşük artıyorç

Bhcg testi yaptırdım.(5 ocak son adetim)
23 şubatta 95 çıktı
27 Şubatta 206
4 martta 600 çıktı.

doktorum içerden ultrason ile baktı dış gebelik olmadığını, belki bünyemin bu şekilde olduğunu (bazı insanlarda 2 günde bir iki katına çıkmayabilir senin normalin belki bu şekilde olabilir dedi) belki de bebeğin sağlıksız büyüdüğünü söyledi. İçerden ultrasonda kese olabileceğini düşündüğü bir şey gördü ama henüz çok küçük perşembe tekrar gel dedi. Hamilelik sevincini yaşayamadan bunlar çıktı. Sizin yorumunuz nedir?

Merhaba herkese, bir sorum vardı benimde. Değerler çok düşük artıyorç

Bhcg testi yaptırdım.(5 ocak son adetim)
23 şubatta 95 çıktı
27 Şubatta 206
4 martta 600 çıktı.

doktorum içerden ultrason ile baktı dış gebelik olmadığını, belki bünyemin bu şekilde olduğunu (bazı insanlarda 2 günde bir iki katına çıkmayabilir senin normalin belki bu şekilde olabilir dedi) belki de bebeğin sağlıksız büyüdüğünü söyledi. İçerden ultrasonda kese olabileceğini düşündüğü bir şey gördü ama henüz çok küçük perşembe tekrar gel dedi. Hamilelik sevincini yaşayamadan bunlar çıktı. Sizin yorumunuz nedir?
Benim de değerlerim düzensiz canım nasılsın.umarım hamileliğin devam ediyordur.?benim de 96 saatte 1700 den 2700 e çıktı.umarım sıkıntı yaşamam ?

Kesesi düzensiz olan arkadaşlar gebeliğiniz nasıl geçti sağlıklı Doğum yaptınız mı bu hafta doktora gittim kesemde düzensizlik var dedi doktor kesin bişey söylemdi ama çok moralim bozuldu stres oldum çok.Progestan verdi sonradan düzelir mi kese bu durumu yaşayıpta sonradan düzelen var mı inşallah benimde düzelir

Kesesi düzensiz olan arkadaşlar gebeliğiniz nasıl geçti sağlıklı Doğum yaptınız mı bu hafta doktora gittim kesemde düzensizlik var dedi doktor kesin bişey söylemdi ama çok moralim bozuldu stres oldum çok.Progestan verdi sonradan düzelir mi kese bu durumu yaşayıpta sonradan düzelen var mı inşallah benimde düzelir
Ben varim ilk kontrollerimde kesen duzensiz yolk sac kese oranin kotu kese cok kotu yere yerlesmis dedi. Bence gebelik devam etmez dedi sonraki haftalarda aradaki fark iki haftaya kadar cikti bebek 9 haftalik kese 7 haftalik bebegin iyice yeri daralmisti oyle kucuk kucuk ilerledik. Bebek hareketliydi canliydi ama kesem buyumuyordu oyle kucuk kucuk 12. Haftaya geldik ikili yapilirken bebekte ters a dalgasi fark etti doktor bebekte bir kalp problemini gosterebilir derken 13. Haftada ikili riskim yuksek cikti ve cvs yaptirdim bir problem yok bebekte 20 haftada detayli ultrasonumu bekliyorum benim hikayem boyle

Ben varim ilk kontrollerimde kesen duzensiz yolk sac kese oranin kotu kese cok kotu yere yerlesmis dedi. Bence gebelik devam etmez dedi sonraki haftalarda aradaki fark iki haftaya kadar cikti bebek 9 haftalik kese 7 haftalik bebegin iyice yeri daralmisti oyle kucuk kucuk ilerledik. Bebek hareketliydi canliydi ama kesem buyumuyordu oyle kucuk kucuk 12. Haftaya geldik ikili yapilirken bebekte ters a dalgasi fark etti doktor bebekte bir kalp problemini gosterebilir derken 13. Haftada ikili riskim yuksek cikti ve cvs yaptirdim bir problem yok bebekte 20 haftada detayli ultrasonumu bekliyorum benim hikayem boyle
Anladım canm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah🙏🏻
Benim kide umarım düzelir çok stres oldum inşallah bir sıkıntı çıkmaz 26 sında benim randevu kalp atışını duycaz sanırım o zaman yolk kesesi gözüktü benim

Anladım canm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah🙏🏻
Benim kide umarım düzelir çok stres oldum inşallah bir sıkıntı çıkmaz 26 sında benim randevu kalp atışını duycaz sanırım o zaman yolk kesesi gözüktü benim
Merhaba,
Ben de benzer bir problem yaşıyorum da,don durumunuz nedir acaba,umarım sağlıklı bir şekilde devam ediyordur🙏

Merhaba,
Ben de benzer bir problem yaşıyorum da,don durumunuz nedir acaba,umarım sağlıklı bir şekilde devam ediyordur🙏
Teşekkür ederim çok şükür kalp atışlarını duyduk kese biraz toparladı kendini fasulye şeklini aldı doktor hiçbir sıkıntı Yok dedi sizin nasıldı kese

ONCELIKLE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN BİRLIKTE OLUPDA MI HAMILE KALDIN YOKSA KORUNURKEN HAMILE OLDUGUNU MU OGRENDIN?
BENIM DE 4,5 AYLIK BIR DUSUGUM OLDU VE ARDINDAN UC AY DOLMADAN HAMILE KALDIM AMA İSTEDIGIM ICIN HEMEN OLDU VE 2 HAFTA ONCE KALBI DURDU KURTAJ OLDUM 2 SYLIKTI . YANI BENIMDE TEKRAR HAMILE KALMA OLASILIGIM YUKSEKMİ OLUYOR

X