- Konu Sahibi siribron48
-
cnm bende adetimden 1 hafta sonra gittim kese gözükmedi 1 hafta sonra gittim kese gözüktü bebek gözükmedi yine 1 hafta sonra gittim keseyide bebegide gördük ama o sıra içinde bende senin gibi çok endişeliydim hatta burda bir sürü konuda actım kese gözükmedi yok kese gözüktü bebek yok boş gebelikmi fln die ama allahıma bin sükür hersey yolunda sonuna geldim allah sanada nasip etsin cnm ii haberlerini bekliyoruz
kızlar bende 3 haftalık hamileyken doktora gittim keseyi gördü. 3 hafta sonra gel dedi tahminen 3 haftalık kesin bişey diyemem dedi. geçen cuma bebeği görme heyecanı içinde yeniden doktora gittim fakat kesede bebek görünmüo doktorum tahminimizden küçük olabiir bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. çok üzüldüm boş gebelk olmasından çok korkuyorum. bebeğini geç gören 6. 7. haftada gören varmı???
merhaba kızlar öncelikle birbirinize destek olmanız gerçekten cok güç verici , bbu günlerd e ben kendimi cok güçsüz hissettiğimden sizin desteğinize yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum . Tabiki sizler tecrübeli birer anne ve anne adayısınız . Ben daha hiçç bir fikir sahibi değilim süpriz bir şekilde gecikme ve göğüs arısı şikayeti ile arkadaşımın zoruyla test yaptım ,pozitif çıktı . Enson adet dönemim 18 nisan 2009 . Sevindim tabiki bugün dr ye gittim . Keseyi göremedi ve bunun üzerine olasılıklar dan bahsetti dış gebelik gibi . Bugün ve akabinde pazartesi kan testi istedi cok moralim bozuk . Bütün aksilikler benimi buluyor diye düşünüyorum . Ben kaçıncı haftada olmalıyım ? Kese kaç haftada oluşur. Bu durum normalmi.
MERHABA KIZLAR ÖNCELİKLE BİRBİRİNİZE DESTEK OLMANIZ GERÇEKTEN COK GÜÇ VERİCİ , bBU GÜNLERD E BEN KENDİMİ COK GÜÇSÜZ HİSSETTİĞİMDEN SİZİN DESTEĞİNİZE YORUMLARINIZA İHTİYAÇ DUYUYORUM . TABİKİ SİZLER TECRÜBELİ BİRER ANNE VE ANNE ADAYISINIZ . BEN DAHA HİÇÇ BİR FİKİR SAHİBİ DEĞİLİM SÜPRİZ BİR ŞEKİLDE GECİKME VE GÖĞÜS ARISI ŞİKAYETİ İLE ARKADAŞIMIN ZORUYLA TEST YAPTIM ,POZİTİF ÇIKTI . ENSON ADET DÖNEMİM 18 NİSAN 2009 . SEVİNDİM TABİKİ BUGÜN DR YE GİTTİM . KESEYİ GÖREMEDİ VE BUNUN ÜZERİNE OLASILIKLAR DAN BAHSETTİ DIŞ GEBELİK GİBİ . BUGÜN VE AKABİNDE PAZARTESİ KAN TESTİ İSTEDİ COK MORALİM BOZUK . BÜTÜN AKSİLİKLER BENİMİ BULUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BEN KAÇINCI HAFTADA OLMALIYIM ? KESE KAÇ HAFTADA OLUŞUR. BU DURUM NORMALMİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?