Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya perşembe kalp atışı deyince acaba mı dedimBebek olmaz bu haftada en fazla yolk sac olur. Bebeği görmeyi niye bekliyorsunuz daha erken![]()
1 haftada o kadar gelişiyorlar ki. Şu an sadece kese var haftaya kalp atışı oluşur ondan 1 ay sonra şekli şemali bile belli oluyor. Hızlı büyüyorlar korkmayınHaftaya perşembe kalp atışı deyince acaba mı dedim![]()
Amin inşallah pazartesi 7.1 mm kese bugün 1.3 olmuş güzel büyümüş dedi doktorda1 haftada o kadar gelişiyorlar ki. Şu an sadece kese var haftaya kalp atışı oluşur ondan 1 ay sonra şekli şemali bile belli oluyor. Hızlı büyüyorlar korkmayın![]()
Ben 2 kere verdim 2.sinde 930 muydu neydi daha da vermedimKızlar keseyi görene kadar düzenli her 2 günde bir kan verdiniz mi yoksa bekleyip öyle mi gittiniz?
Pcosluyum normal döngüm 35 gün. Geçen ay rahim filmi çekindim döngünün 27. Günü teste pozitif görünce kan verdim 10.54 çıktı. 2 gün sonra tekrarladık 55.35 çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası uygulamada 4+4 gösteriyorBen 2 kere verdim 2.sinde 930 muydu neydi daha da vermedim
Bence siz biraz daha takip edin. Ama kese görünene kadar takip etmek çok yorar hem fiziksel hem psikolojik, onun sonucunu beklemek bile bi stresPcosluyum normal döngüm 35 gün. Geçen ay rahim filmi çekindim döngünün 27. Günü teste pozitif görünce kan verdim 10.54 çıktı. 2 gün sonra tekrarladık 55.35 çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum açıkçası uygulamada 4+4 gösteriyor
Evet haklısınız yarın bir gideceğim bakalım kan alacaklar mı ona göre takip ederim artık teşekkür ederimBence siz biraz daha takip edin. Ama kese görünene kadar takip etmek çok yorar hem fiziksel hem psikolojik, onun sonucunu beklemek bile bi stres3 kere daha falan verip bekleyin derim ben
Çok erken, görenler de vardır illaki vajinal muayenede ama göremezseniz stres yaparım diyorsanız bence 5.haftanın ortalarında sonlarında falan gidinkızlar merhaba ınsallah cok ıyı olur hepımız ıcın saglıkla ılerlersize bı sorum olacak 4+5 te kese gozukurmu?ıkı kez kan verdım sadece ,bırı bata 2-3 kala 20 cıkmıstı ondan bırbucuk gun sonra verdıgım kanda 96 cıktı progestronda 25 cıkınca haftaya cumaya kadar beklemeye karar verdım doktora gıtmek ıcın.cuma gunu 4+5 olacak gorebılırmıyım keseyı
![]()
Tamam tesekkur ederım vajınal ultrason olmak ıstemıyorum bı hafta daha bekleyeyım o zaman benÇok erken, görenler de vardır illaki vajinal muayenede ama göremezseniz stres yaparım diyorsanız bence 5.haftanın ortalarında sonlarında falan gidin
O zaman 1 hafta daha bekleyin evet gidip göremezseniz erken diye üzülürsünüz çünkü, haftaya mis gibi minnak keseyi görünce mutlu olursunuz içiniz rahatlarTamam tesekkur ederım vajınal ultrason olmak ıstemıyorum bı hafta daha bekleyeyım o zaman bengörmeyi şu yüzden çok istiyorum bir bucuk yıldır bekledıgımız bısey oldugu ıcın ayy yerlestımı aman bişey olurmu tam yerlesme aşamasında tarzı kuruntulardan kurtulmak için rahme yerlestıgını görmek ve rahatlamak istiyorum
![]()
Bende öyleyim canım 2 senedir bekliyordum hiç hamile kalamadım bu ilk ama heyecan var çok zaman da geçmiyor aslaTamam tesekkur ederım vajınal ultrason olmak ıstemıyorum bı hafta daha bekleyeyım o zaman bengörmeyi şu yüzden çok istiyorum bir bucuk yıldır bekledıgımız bısey oldugu ıcın ayy yerlestımı aman bişey olurmu tam yerlesme aşamasında tarzı kuruntulardan kurtulmak için rahme yerlestıgını görmek ve rahatlamak istiyorum
![]()
İnşallah hepımız saglıkla ve mutlulukla kucagımıza alırızzBende öyleyim canım 2 senedir bekliyordum hiç hamile kalamadım bu ilk ama heyecan var çok zaman da geçmiyor asla![]()
İnşallah canımİnşallah hepımız saglıkla ve mutlulukla kucagımıza alırızzEn son adetın ne zamandı canım?verdınmı sen hıc kan tahlılı kac cıktı?
Kan verıp strese gırme bence canım,lekelenmen falan yoksa cuma günü doktora git hem kan verırsın hem bı bakar belkı kese cıkmıs olurİnşallah canımBen pcosluyum normalde döngüm 35 güne kadar uzar. Döngümün 27. Gününde 10.54 ile öğrendim 2 gün sonra kan verdim tekrar yani 29. Günde 55.35 oldu. Daha kan vermedim yarın vermeyi planlıyorum tekrar. Yarın 33. Gün olacak
Çok şükür lekelenme vs yok canım hafta sonu şehir dışına çıkıcaz o yüzden erkenden görmek istedim keseyi ama acele ediyorum galiba hayırlısı olsunKan verıp strese gırme bence canım,lekelenmen falan yoksa cuma günü doktora git hem kan verırsın hem bı bakar belkı kese cıkmıs olurevet pkoda sıkıntı tam anlayamayız ne zaman yumurtlama oldu.tüm guzellıkler senınle olsun