Gebelik kesesi

Sareali36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
555
188
Kızlar anne kesenin oluştuğunu hissedebilir mi? Bugün adet tarihime göre 5. haftam haftaya salı randevum var çok merak ediyorum siz hissetmiş miydiniz?

hissedilmiyor beni ki 5+3te karından ultrasonda görünmüştü. ama hissettiğim hiçbir sey yok rahim genişledikçe sancınız oluyor ama onun dışında hiçbir sey yok

hissedilmiyor beni ki 5+3te karından ultrasonda görünmüştü. ama hissettiğim hiçbir sey yok rahim genişledikçe sancınız oluyor ama onun dışında hiçbir sey yok
Evet benim şu an adet sancısı gibi sancılarım var doktora yazıyorum bekle betan güzel artıyor görürüz diyor hep

Ben size bişey sormak istiyorum çoğunuz daha çok bilgilisiniz ogustos ayının 31de ben regil oldum 4 de bitti normalde 7gun olurken 5gün oldum ayin 6da eşimle iliskiye girdim 1hafta sonra goguslerimde hassasiyetlik belimde ağrı kasiklarimda ağrı var diye kadın doğuma gittim ufak bir kese görüldü hamilesin daha ufak dedi doktor kan testi idarar testi aldilar idararimda negatif çıktı nedeni nedir acaba

İlk defa böyle bir şey duyuyorum hcg artmadan kese nasıl gözüktü bence testi tekrar verin inşallah sağlıklı ilerler

Kan değerinde kesin bilgi cıkar diye düşünüyorum oda pazartesi günü çikicak
Ay ben kanda negatif çıktı sandım kaç tane idrar testi yaptınız belki testiniz bozuktur

Bir kendim test yaptım aynı gün hastanede yaptilar biree kan testi kan testinde pazartesi günü çikicak onda net belli olur dimi

Ben Perşembe günü vermiştim kan pazartesi çıkar demişlerdi sadece bunlar var

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-25-15-55-46-692_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben Perşembe günü verdim kan pazartesi çıkar demişlerdi

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-25-15-55-46-692_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben Perşembe günü vermiştim kan pazartesi çıkar demişlerdi sadece bunlar var
Allah Allah tam kan sayımı yapmışlar HCG nerede normalde 40/50 dakikada çıkan bi değer yarın da çıkmazsa bi gidin isterseniz belirtileriniz başladı mı

Size şöyle soyliyim benim belirtim 1haftadir var goguslerimde hassasiyetlik kasıklarımda ağrı belimde ağrı bunların hepsi var hatta bugün sanki regil olmuşum gibi sancı çektim

Size şöyle soyliyim benim belirtim 1haftadir var goguslerimde hassasiyetlik kasıklarımda ağrı belimde ağrı bunların hepsi var hatta bugün sanki regil olmuşum gibi sancı çektim
Yüzde yüz hamilesiniz bence kiii kese de var bence yarın sonuç çıkmazsa gidin tekrar bi muayene etsin belki de bebiş oluşmuştur bile idrar testlerine güven olmuyor yine içiniz rahat etmezse erken gebelik testi alın yapın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…