Geçmiş olsun nasıl oldunuz acabaEvet dün gittim. Betam 1045 ten 2000 lere çıkması gerekiyordu fakat aniden 300 lere düştü. Kimyasal gebelik dendi. Salı günü tekrar kan vereceğim
Teşekkür ederim. Bugün tekrar kan vermeye gittim 161 e düşmüş. Adette oldum. Fakat neden olduğunu pek anlamadım ama kan uyuşmazlık iğnesi vurdular bugün bana.Geçmiş olsun nasıl oldunuz acaba
Öyle mi çok geçmiş olsuun hemencecik toparlanın inşallahTeşekkür ederim. Bugün tekrar kan vermeye gittim 161 e düşmüş. Adette oldum. Fakat neden olduğunu pek anlamadım ama kan uyuşmazlık iğnesi vurdular bugün bana.
Çok teşekkür ederim. Benim merak ettiğim birşey var bilginiz var mı bilmiyorum ama. Benim şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Şuan kimyasal geçirdiğim için ona gitsem mi gitmesem mi bilemedimÖyle mi çok geçmiş olsuun hemencecik toparlanın inşallah
Doktorunuza sorun bence genelde düşük snrsındaki ay dinlenin deniliyor ama aşılama da nasıl olur bilemiyorumÇok teşekkür ederim. Benim merak ettiğim birşey var bilginiz var mı bilmiyorum ama. Benim şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Şuan kimyasal geçirdiğim için ona gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Doktorumla görüştüm. Aşılamayı nisan ayına erteledi. Cevabınız için teşekkür ederimDoktorunuza sorun bence genelde düşük snrsındaki ay dinlenin deniliyor ama aşılama da nasıl olur bilemiyorum
Rica ederim cnm diğeri sağlıkla olsun inşallahDoktorumla görüştüm. Aşılamayı nisan ayına erteledi. Cevabınız için teşekkür ederim
Alttan mı muayene edip keseye bakılıyor acaba ? Karından gözükme ne zaman oluyor?1500 ve üzeri olması lazım kese görülmesi icin inşallah sağlıklıdır
Değişiyor o canım karından görülmezse alttan bakılıyorAlttan mı muayene edip keseye bakılıyor acaba ? Karından gözükme ne zaman oluyor?
Benim gebeliğim çok yemi olduğu için alttan uktrasonla baktıAlttan mı muayene edip keseye bakılıyor acaba ? Karından gözükme ne zaman oluyor?
merhaba iğne için ne kadar ödediniz acaba=?Teşekkür ederim. Bugün tekrar kan vermeye gittim 161 e düşmüş. Adette oldum. Fakat neden olduğunu pek anlamadım ama kan uyuşmazlık iğnesi vurdular bugün bana.
Ben ücret ödemedim devlet hastanesinde vuruldum. Sgk lıyımmerhaba iğne için ne kadar ödediniz acaba=?
bende sigortalıyım ve kan uyuşmazlığı nedeniyle bir dahaki hafta vurulacağım ama eşim gidip üsküdardan iğneyi satın alacak ve bir hastanede vurulacağım, şaşırdım doğrusu ilk hamileliğimde de para ödemiştim şimdi de ödeyeceğim. neyse teşekkür ederim ve geçmiş olsunBen ücret ödemedim devlet hastanesinde vuruldum. Sgk lıyım
Aaa ben ilk defa duydum. Bana direk hemşire getirip anında vurdubende sigortalıyım ve kan uyuşmazlığı nedeniyle bir dahaki hafta vurulacağım ama eşim gidip üsküdardan iğneyi satın alacak ve bir hastanede vurulacağım, şaşırdım doğrusu ilk hamileliğimde de para ödemiştim şimdi de ödeyeceğim. neyse teşekkür ederim ve geçmiş olsun