- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
Gebelik kesesi tahmini kaçıncı haftada görünür acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+ gibi görülür. Beta 1500 ile vajinal 3000 ile karından görünürGebelik kesesi tahmini kaçıncı haftada görünür acaba
Benim dün 2.test sonucum 3492 çıktı vajinalmı karın ultrasyondanmı bakılır sizce5+ gibi görülür. Beta 1500 ile vajinal 3000 ile karından görünür
Sanırım karından bakilicak sonucuma goreBenim dün 2.test sonucum 3492 çıktı vajinalmı karın ultrasyondanmı bakılır sizce
Doktoruna bağlı. Benim 12. Haftaya kadar hep vajinal baktı. Karından göremezse vajinal ister seninki de büyük ihtimalBenim dün 2.test sonucum 3492 çıktı vajinalmı karın ultrasyondanmı bakılır sizce
Teşekkür ederimDoktoruna bağlı. Benim 12. Haftaya kadar hep vajinal baktı. Karından göremezse vajinal ister seninki de büyük ihtimal
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?5+ gibi görülür. Beta 1500 ile vajinal 3000 ile karından görünür
5+5 de karindan keseyi gorduk canim sonra vajinal bakti doktor ozamn yolk sacida gordukGebelik kesesi tahmini kaçıncı haftada görünür acaba
Hiç sanmıyorum korunuyormus o yüzden ihtimal yok denebilcek kadar azSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Adet olmuşsunuz testler negatid sürtünme olmuş daha nasıl olsunSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Bi bilsem bende bana yazmışlar olabilir falan zaten hiç bir şekilde birleşme olmadı 2 aydırda adet oldum gecikme olmadı imkansız bencedeAdet olmuşsunuz testler negatid sürtünme olmuş daha nasıl olsun
Takmayın bu kadar kendinizden eminseniz piskolojinizi yıpratmayınBi bilsem bende bana yazmışlar olabilir falan zaten hiç bir şekilde birleşme olmadı 2 aydırda adet oldum gecikme olmadı imkansız bencede