gebelik kesesi küçükmüş

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
arkadaşlar gebelik kesesi olması gerektiğinden küçük dedi doktor acaba sorun oluşurmu ilerde yaşayan tecrübesi olan varsa cvp bekliyorum gebelik kesesi ile bebeğin gelişimi farklı mı oluyor hiç bi bilgim yok

Merhaba arkadaslar inanin cildiricak gibiyim lutfen bana yardimci olun adetime 1gun kaldi goguslerim okadar sismiski agrisindan duramiyorum vucut isisi diye biseyler okudum burdan ve hemen uyguladim dun gece 36.7ken busabah 36.3cikti ya bilgisi olan bana biseyler soylesin birde adetime 4gun kala idrartahlili yaptim bek
Edigim bi cavapti tek cizgi belimdede inceden bi sizi var of ya buaydami olmuycak ben buay klomenle catlatma ignesi kullandim ya bisey soyleyin

İnan arkadasim sana cok yardimci olmak isterdim ama bu konuda bi bilgim yok ben iki hamillelik gecirdim her ikisinde boyle birsey duymadim yani doktorun ne diyo bu konuda yani bir yorum yapamdimi neden boyle olduguna dair umarim bir sorun yoktur tabi takiplerinide surekli yap allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

mrb cnm dediğine göre adetime 1 gün var diyosun adet olmadan öncemi öğrendin öyle öğrendiysen tahminen o yüzden kese küçüktür zaten doktorum bana 6 haftalıktan önce kese görülmez dedi bende kese için haftaya gidicem inş

hayır canım ben 8 haftalık yani 2 aylık hamileyim daha öncedende gittim doktora bebek haftasıyla uyumlu fakat kesesi küçük dedi dr, sorun oluyomuş ,ama ille sendede sorun olcak diye düşünmemek lazım dedi doktor, ama ben çok tedirginim bi bilgim olmadığı için netten araştırdım kötü şeyler yazıyo bebek gelişemiyomuş vs. lütfen bi bilgisi olan benimle paylaşsın arkadaşlar

slm 8haftalık hamileydm 1 hafta önce kürtaj oldum kalp atışları yoktu

canımm çok üzüldüm ama inşallah Allah sana 2.cide nasip etsin inşallah,inancını hiç yitirme, peki sebep neymiş doktor bilgi verdimi canım merak ettim, bende zorgünler geçiriyoum inşallah atlatıcam ama cidden çok zormuş Allah herkesi kurtarsın..

ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kalp atışı duyulmadı özel hastaneye gtmştim doktor hemen kürtaj dedi ben olmadım tıp fakültesıne gttm orada 1 hafta kadar zaman tanıdılar ama maalesf kürtaj olmam gerektğni söyldler inş. Bi sorunum olmz çünkü gebelğmdi

gebelık kesesı genelde küçük olunca bırkkacgün sonrası dahada küçülüp kalp atımı baslamadan sonlanıyor hamılelık uamrım tersı olur

iyi düşün iyi şeyler olsun.o kadar çok böyle sorunlar varki eskiden ultrason diye bişey yoktu ama sağlıklı doğumlr daha fazlaydı fakat bu yıllarda herşey farklı gibi çùnkü hiç bişey doğal deil.

Suan bende aynı durumdayım üstelik gebelik kesesinin etrafında kanama odakları var 8 haftalık gebeyim protestan kullanıp yatıyorum Dr bekleyip gorecegiZ dedi ama cok endiswliyim üzerinden zaman gecmis ama senin durumun nasıl oldu gelişmelerden lütfen beni bilgilendir çünkü ilk bebeğimi de Dr hatasıyla kaybettik (

Konuyu aciyosunuz sonra cvp vermiyosunuz.. ne oldu bu sorunu olan arkadaslar, ayni sorun bende de war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…