• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi küçük!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sywil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sywil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
41
3
98
Ankara
Merhaba arkadaşar,
Şu an 6+4 hamileyim, geçen hafta (5+4 iken) ilk muayenemi olmuştum keseyi zor da olsa görmüştük ama doktorum bana daha erken haftaya gel yine bakalım demişti. Bu hafta içinde bir iki kere çok uçuk pembe akıntım olmuştu, doktoruma da sormuştum sorun olmaz dedi. Dün akşam akıntı kahverengiye döndü ve akşam boyunca 3 kere geldi. Bugün muayeneye gittim, keseyi gördük yine ama bebeği abdominal ultrasonda net göremedik. Vajinal ultrason yaptı ve bunda çok şükür embriyoyu gördük, kalp atışlarını da öyle! Ama doktorum kesenin normalden küçük olduğunu söyledi, korkmamamı haftaya tekrar gelip büyüyüp büyümediğini görebileceğimizi söyledi. Vajinal ultrasondan sonra da o kahverengi akıntı geldi yine. Belki kanamalar da düşük yapabileceğimi gösterebilirmiş. Progestan verdi, zaten folik asit de kullanıyordum. Doktorum gerçekten çok rahatlatıcı konuştu aslında ama ben yine de endişeliyim.. :(

inşallah bebişin seni bırakmaz cnm küçük olmasına rağman kalp atışlarını görmüşsün ama bol bol dua et kendini strese sokma cnm

teşekkür ederim fatmaipek, dua ediyorum ve de bekliyorum, inşallah hakkımda hayırlısı olur..

Bugün sabaha gittim tekrar kontrole şimdi de kalp atışı vardı ama kese yapısı bozulmuş, düzensiz görünüyor ve olması gereken şekilde büyümemiş dedi. Çok moralim bozuldu :(

Back