• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik kesesi kaç mm olmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Chestersmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
6
0
1
31
Merhaba. Bugün 5 hafta 4 günlük hamileyim. Salı günü doktora gittim. Karından ultrasonla 3.5 mm lik kese göründü. Yani 5 hafta 1 günlükken gebelik kesesinin 3.5 mm olması normal mi? Sizin gebelik keseniz ilk ogrendiginizde kaç mmydi? Bir önceki hamileliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlandığı için çok endişeleniyorum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

merhaba bende dün gittim doktora ilk defa. 4+6ydi dun karindan gorduk 8mm hcg de yüksekti benim erken yumurtlama olduğu için normalde bu zaman goremeyebiliriz dedi doktorum ama yumurtlama gününü bildiğim için normal dedi. bence sizinkide cok normal

merhaba bende dün gittim doktora ilk defa. 4+6ydi dun karindan gorduk 8mm hcg de yüksekti benim erken yumurtlama olduğu için normalde bu zaman goremeyebiliriz dedi doktorum ama yumurtlama gününü bildiğim için normal dedi. bence sizinkide cok normal
Yumurtlama gününden kaç gün sonra kese 8 mmydi sizin? Belki ona göre bı hesap yapıp tam olarak içimi rahatlatabilirim😊

Yumurtlama gununden 24 gun sonra doktora gitmisim tam canim
Çok teşekkürler 😊 bir de benim adetime göre 5+6 olması gerekirken ultrasonda 5+1 çıktı. Doktorum da henüz 5+1 bile değil 4 bucuk haftalık falan dedi. Adet olmam gereken gün 24 temmuzdu. O gün test yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı. 2 günde bir daha belirgin oldu çizgi koyulasti. Sizce bu olanlar normal mi? 24 temmuzda testte görüp 4 ağustosta doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık demesi bana biraz anormal geldi.

Çok teşekkürler 😊 bir de benim adetime göre 5+6 olması gerekirken ultrasonda 5+1 çıktı. Doktorum da henüz 5+1 bile değil 4 bucuk haftalık falan dedi. Adet olmam gereken gün 24 temmuzdu. O gün test yaptığımda çok silik çizgi çıkmıştı. 2 günde bir daha belirgin oldu çizgi koyulasti. Sizce bu olanlar normal mi? 24 temmuzda testte görüp 4 ağustosta doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık demesi bana biraz anormal geldi.
Yumurtlama tarihimi biliyormuşun geç döllenmeyse normal değilse küçük

Malesef bilmiyorum. 2 Haziran da düşük yapmıştım. 24 Haziran'da adet olmuştum. Normalde 30 günde bir adet olurum o yüzden 24 temmuzda test yaptım. Düşükten sonra düzene henüz girmemişti yani😔

bazen geç dollenme olabiliyor burda bunu çok yaşayan var sağlıkla ilerler inşallah bir iki hafta geriden gelip arayı kapatan çok bebek var 😌

Back