gebelik kesesi 2 hafta geride olan var mı?

cancer

Maşallah Barekallah:)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
7.467
7
356
İstanbul
kızlar merhabalar benim gebelik haftam sata göre 7+5 dün doktora kalp atısını dinlemek için gittiğimizde kesemin ve bebeğin boyutunun 5+5 oldugunu bu sebepten duyulmadıgını söyledi..yolk sac ve bebek oluşmuş kesende bozuk değil dedi.pazartesi günü tekrar çağırdı. geçen hafta başka doktora gittiğimde ise bhcg 8500 dü ve 5-6 haftalık normal demişti. kalp atısını net göremiyorum bebeği gördüm haftaya gel daha net görürüz demişti.
aranızda hiç böyle olan var mı?senağlama

Bebeğin anne karnında gelişimini durduran şeyin asitli içecekler olduğunu okumuştum bir sitede.Belki de geç döllenme olmuştur.Bol bol süt iç bir de su.İkiside gelişim için çok önemli.Yetişir annesi o akranlarına sen endişelenme.Sadece yediğine içtiğine biraz dikkat et...

canım üzülme geç düllenme olmuştur..benimde bugün 7+6 ama bence 6+6 kan testime görede dr geç döllenme demişti çünkü. olabilir yani ben ultrasona pazartesi girecem net öğrenecem ozaman kafana takma kendine dikkat et..

tamam canım dikkat edicem inşallahh yetişir.. a.s.

2 hafta olunca endişelendim 1 hafta olsa tamam ama inşallah pazartesi hayırlı haberle dönerim:1rolleyes:

Canım hiç telaş etme. Geç döllenmedir büyük ihtimalle. Bazı bebekler önden gider bazıları da geriden. Hem doktor bebk oluşmuş , kese de normal demiş bak...Önemli olan beyin ve vücut gelişimi. Sen kendini üzüp stres yapma ki bebeğinde rahatça gelişsin. Biliyosun bebek için en tehlikeli şeylerden biri annenin üzülmesi, sıkıntı yapması. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

CANIM aynı durumu ben yaşadım. çok sık yaşanan bişi değil gerçi çok kişiden duymuyorum.
bebeğim 8 haftalıkken kesemin ölçüsü 6 haftalıktı 2 hafta geriden takip ediyordu. benim bebeğim bu yüzden öldü kalbi durdu.
umarım seninki geç döllenmedir, adetlerin düzenli miydi peki
dr bana ilk onu sormuştu adetlrein düzensizse geç döllenme yüzünden de olabilir demişti?

amin cnm dün çok üzüldüm ama bugün toparladım..

yok cnm doktor banada sordu adet düzenimi ama düzenli olurum bende.cnm peki sora kürtaj mı oldun nasıl oldu? kalp atısı duyuldu mu sende?

evet kalp atışı vardı 9 haftalıkken durmuş işte.
gebelik kesem yavaş büyüyordu . 6 haftalııken duymuştum kalp atışını .
canım kürtajla aldılar.

evet kalp atışı vardı 9 haftalıkken durmuş işte.
gebelik kesem yavaş büyüyordu . 6 haftalııken duymuştum kalp atışını .
canım kürtajla aldılar.

cnm bişey daha sorcam ama endişelerimden dolayı bukadar soruyorum affına sığınarak.. doktor sana neden olabileceğini yada ne yapman gerektiğine dair birşey söyledi miydi?

canım sürekli gittğim dr bişi demedi gıcık resmen gebelik kesesn küçük diyip gönderiyodu ... kanamam baslamıştı 6 haftalıkken zaten .sebebi yok dedi ..
baska bir dr a gittim prof du .o ise sağlıksız gebelik dedi o veya şu sebep diyemeyiz dedi..20 .haftaya kadar düşer bu bebek dedi keseden ötürü .içine sğımayacaktı çünkü bebek.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun sende tatlımma.s.

saol canım inş seninkide mucize şekilde büyür ve haftasına denk gelir
kanaman falan yoksa iyiye işaret.

saol canım inş seninkide mucize şekilde büyür ve haftasına denk gelir
kanaman falan yoksa iyiye işaret.

yok cnm dün doktor alttan muayene etti dediki hafif kanaman olabilir önemseme dedi ama çok şükür olmadı kanamam..

bende yaşadım aynı tezatlığı ilk gittiğimde 4.5 - 5 haftalık demişti 2hafta sonra tekrar çağırdı bu seferde adet tarihinle bebeğin büyüklüğü uyuşmuyor 7haftalık dedi ..2hafta sonra gel bakalım diip yolladı beni 15gün burnumdan geldi resmen hiçbi açıklamada yapmamıştı ki bende hiçbir anormallik hissetmiyordum.neyse 2haftasonra gittiğimde adet tarihimi 15gün ileri aldı öyle hesapladı bende pkos war çünkü düzensizdi adetler. yine öyle çok ikna edici bi açıklama yapmadı ama herşey normal dedi bebeğin büyümesi normal seyrinde ilerliyor allahıma bin şükür.hiçbir şikayetimde yok çok rahat geçiyor hamileliğim. 9.haftayı tamamlıycaz inşallah allahım kucagımıza almayıda nasip etsin hepimize . onların mutlulugunu yaşatsın hep sağlık wersin bebeklerimize

allah büyük hayırlısı değilmiş yaşadığım duyguları size anlatabilecek kelimeler bulamıyorum.. ilk bebeğimdi..allahım sen bidaha bize yaşatma böyle acılar.. pek iyi oldugum söylenemez busabah karnımı tutarak uyandım ama artık içinde fındıgım yoktu...dün 3 doktora birden gösterdim renkli ultrasona girdim yok hepsi aynı şeyi söyledi zaten 2hafta geri olması belli ediyormus ama 2 hafta önce gittiğim doktor kalp atısını duyar gibi olmustu herşey normaldi sanırım bebeğim 2hafta içimde ölece kalbi atmadan kala kalmış.. bebeğim patolojiye yollandı belki bir neden bulunabilir diye araştırcaklar..

canım şimdi okudum çok üzüldüm .demekki kalbi atıp sonra durmuş seninkininde.
Alalh sabır versin sana gerçekten de yaşayan bilir .
Biliyosun benimde sorunum seninle aynı idi sadece benim bebeğim biras daha yaşayıp ölmüştü. patalolji sonucunu bizlere de bildirirsin

Canım sana şuanda ne desek boş biliyorum. Yaşamayanın anlaması mümkün değil... Allah sabır versin. En kısa zamanda yeni sağlıklı bir melek nasip etsin sana inşallah...

Canım sana şuanda ne desek boş biliyorum. Yaşamayanın anlaması mümkün değil... Allah sabır versin. En kısa zamanda yeni sağlıklı bir melek nasip etsin sana inşallah...

evet cnm ya malesef kaybettim o kadar garip gelioki karnımın içini boş olduğunu düşünmek 2ayda insan alışıyor ..allah inşallah birdaha yaşatmasın.. çok teşekkür ederimm yanımda oldugunuz içinn..

haftaya çıkacak patoloji sonucum doktor belki bişey bulabiliriz dedi genelde zor bulunuyormuş haber ederim gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…