Merhaba arkadaşlar önceden 3 aylık bebeğim karnımda doğru düzgün kalp atışını duyamadan ölmüştü bizde genetiğe gönderdik down sendromlu çıktı doktor ilk gebelikte herkesin başına gelebileceğini söyledi şimdi tekrar hamileyim ve doktora gittiğimde son adetimi sorduğunda 5 hafta olması gerekirken ultrasonda 4 hafta çıktı geç döllenmedendir falan dedi tamam sıkıntı yok haftaya tekrar çağırdı gittik bu sefer de gebelik kesen bozuk büyük ihtimal yine sağlıksız gebelik kürtaj olabilirsin dedi kürtajdan sonra da eşimle bana genetik testler yapılmasını söyledi 2 gün sonra tekrar çağırdı bir hastamın da böyle olmuştu düzelmişti ama onun tüp bebekti dedi kanaman var mı diye sordu yok dedim ultrasondan baktı içerde de kanama yok emin olmak için aşağıdan ultrasonla baktı evet kesen bozuk dedi bende emin olmak için 2 gün sonraya önce başka doktora randevu aldım ona gidicem sonra diğer her zamanki doktoruma da gidicem karşılaştırma yapıcam belki ultrasondan kaynaklıdır diye tek doktorla kalmak istemedim başına gelen yada duyan bilen var mı lütfen nedense içimdeki his düzelcek diyor ama bir yanımda ümitsiz Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah nolur dua edin bana da yalvarırım sağlıklı olsun düzelsin