Ne olursa olsun ilac yada igne vermeli . Evet istirahat önemli yatmanizi öneririm. Ama beklemek yerine ilac yada iğne vermeliydi dediğim gibi tedbir amaçlı bir şey yapmamaktan iyidir 2 defa kanamalı gebelik geçiren biri olarak söylüyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi . Kendiliğinden kaybolan kanama alanları da olabiliyor. Bence tekrar danışın doktorunuza. Yada yarın bi kontrole gidin, ihmale gelmez böyle şeylerArkadaşlar merhaba. 8 ay önce kürtajsız düşük yaptım.
Şimdi tekrar gebeligimi yeni öğrendim.
Bugün Doktora gittik. Adet tarihime göre 5+4 günlük olması gerekiyor. Doktorda keseyi gördük. Kese 4+5 günlük uyumlu. Doktor bir sıkıntı olmayacagını söyledi.
Ultrason ile incelediginde ufak bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Herhangi bir ilaç fitil ve yatak istirahati kısıtlaması vermedi.
Sadece bol su iç ve bekleyecegiz dedi. Eğer düşük olursa zaten sağlıklı degildir dedi. Kanaman olursa haberleşelim dedi. Herhangi bir düşük önleyici ilaç vs vermedi
Herhangi bir kanamam lekelenmem yok.
Sizce bu durum normal mi? aranızda yaşayam var mı çok korkuyorum? Doktor da tecrübeli ve güvenilir bir doktor özel muayahanene gittim. inanmamak da istemiyorum.
Üsteleyerek sordum gerek duymuyorum ben dedi. Kendim de hemşireyim ve her şeyin farkındayım. Fakat ilaca gerek yok 2 hafta sonra kalp atişini duymayı bekliyoruz 2 hafta sonra gel dedi. Kanama alanı küçük olduğu için önemsememiş olabilir diye düşündüm. Ama araştirdigim kadarıyla da kafam çok karıştı..Ne olursa olsun ilac yada igne vermeli . Evet istirahat önemli yatmanizi öneririm. Ama beklemek yerine ilac yada iğne vermeliydi dediğim gibi tedbir amaçlı bir şey yapmamaktan iyidir 2 defa kanamalı gebelik geçiren biri olarak söylüyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi . Kendiliğinden kaybolan kanama alanları da olabiliyor. Bence tekrar danışın doktorunuza. Yada yarın bi kontrole gidin, ihmale gelmez böyle şeyler
Bana 2 gebeligimde de ilaç ve iğne.vermisti doktorum . Bazı kanama alanları kese şeklini de bozuyor ondan diyorum yerine bağlı tabi, 2. Gebeligimde kanama alanı görülmüştü keseyi bozma ihtimaline karşı iğne vermişti doktorum ve 3 gün sonra kanama alanı yok olmuştuÜsteleyerek sordum gerek duymuyorum ben dedi. Kendim de hemşireyim ve her şeyin farkındayım. Fakat ilaca gerek yok 2 hafta sonra kalp atişini duymayı bekliyoruz 2 hafta sonra gel dedi. Kanama alanı küçük olduğu için önemsememiş olabilir diye düşündüm. Ama araştirdigim kadarıyla da kafam çok karıştı..
Benimkide öyle dedi ama progestan da vermediBenim doktorum progestan vermişti ama çocuk sağlıksız ise bu hiçbir işe yaramaz demişti. Sağlıklı çocuğu ise sırtında taş taşısan yine düşüremezsin dedi. Öyle de oldu. Sadece tuvalet için yataktan kalktım. Yüksek doz ilaçlar kullandım. Ama bebeğim gitti.
Okudugum kadarıyla çoğunluk ilaç verdi demiş. Çok stres yaptim bilmiyorum ne yapacagimiBana 2 gebeligimde de ilaç ve iğne.vermisti doktorum . Bazı kanama alanları kese şeklini de bozuyor ondan diyorum yerine bağlı tabi, 2. Gebeligimde kanama alanı görülmüştü keseyi bozma ihtimaline karşı iğne vermişti doktorum ve 3 gün sonra kanama alanı yok olmuştu
Açıkçası yine hamileyim. Bu sefer ne ilaç kullanıyorum ne de pimpirikleniyorum. Biliyorum ki sağlıklı ise hamilelik devam edecek.Benimkide öyle dedi ama progestan da vermedi
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Hatta hiçbir ilaç kullanmak istemiyorum. Dediginiz gibi sağlıklı bir gebelikse taş da taşısan o tutunur dedi benim doktorumda. Ama bir defa düşük yaşadigim için ikincisini önlemek için herşeyi yapmak istiyorum. Ama pimpiriklenip stres yapınca da olmuyor biliyorum…Açıkçası yine hamileyim. Bu sefer ne ilaç kullanıyorum ne de pimpirikleniyorum. Biliyorum ki sağlıklı ise hamilelik devam edecek.
Merhaba benimde daha onceden kalp durmasiyla iki defa gebelik kaybim var suan hamileyim coaspirin oxpar igne ve progestan kullanuyorum dun kanamam oldugu icin doktora gittim herhangi bir kanama alani yok ama kanamam var idrarla birlikte damla damla yolk sac ve keseyi gorduk ama bebek net gorunmuyor tahminen 5 haftalik dedi doktor sizce gebelik sonlanir mi cok kotyüm tekrardan bebegimi kaybetmek istemiyorum sizce düzelir miNe olursa olsun ilac yada igne vermeli . Evet istirahat önemli yatmanizi öneririm. Ama beklemek yerine ilac yada iğne vermeliydi dediğim gibi tedbir amaçlı bir şey yapmamaktan iyidir 2 defa kanamalı gebelik geçiren biri olarak söylüyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi . Kendiliğinden kaybolan kanama alanları da olabiliyor. Bence tekrar danışın doktorunuza. Yada yarın bi kontrole gidin, ihmale gelmez böyle şeyler
Merhaba yeni gördüm yazınızı. Ne yaptınız umarım iyi gelişmeler olmuşturMerhaba benimde daha onceden kalp durmasiyla iki defa gebelik kaybim var suan hamileyim coaspirin oxpar igne ve progestan kullanuyorum dun kanamam oldugu icin doktora gittim herhangi bir kanama alani yok ama kanamam var idrarla birlikte damla damla yolk sac ve keseyi gorduk ama bebek net gorunmuyor tahminen 5 haftalik dedi doktor sizce gebelik sonlanir mi cok kotyüm tekrardan bebegimi kaybetmek istemiyorum sizce düzelir mi
Merhaba aynı zamanda düşük yapmışız ve aynı haftalıkta gebeligimiz mevcut.Bendede dr geçen hafta ufak bir kanama alanı gördü.Mutlaka progestan ve coraspin kullanmalısın şeklinde belirtti. Güncel durumunuz nedir sonrasında ilaç vs verildi mi sizeArkadaşlar merhaba. 8 ay önce kürtajsız düşük yaptım.
Şimdi tekrar gebeligimi yeni öğrendim.
Bugün Doktora gittik. Adet tarihime göre 5+4 günlük olması gerekiyor. Doktorda keseyi gördük. Kese 4+5 günlük uyumlu. Doktor bir sıkıntı olmayacagını söyledi.
Ultrason ile incelediginde ufak bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Herhangi bir ilaç fitil ve yatak istirahati kısıtlaması vermedi.
Sadece bol su iç ve bekleyecegiz dedi. Eğer düşük olursa zaten sağlıklı degildir dedi. Kanaman olursa haberleşelim dedi. Herhangi bir düşük önleyici ilaç vs vermedi
Herhangi bir kanamam lekelenmem yok.
Sizce bu durum normal mi? aranızda yaşayam var mı çok korkuyorum? Doktor da tecrübeli ve güvenilir bir doktor özel muayahanene gittim. inanmamak da istemiyorum.
Şükür ki kanamam bitti bebegimiz suanlik iyi 9+1 deyiz doktorum daha onceden düsüklerim oldugu icin 12 haftaya kadar sıkı takip.edicez dedi umarim.hersey yolunda ilerler saglikla kucagima alirimMerhaba yeni gördüm yazınızı. Ne yaptınız umarım iyi gelişmeler olmuştur
Merhaba herhangi bir progestan coraspin vs kullanmadım. Kalp atişini dinlemeye gittigimizde kanama alanı kendiliginden yok olmuş sıkıntı yok dendi. Ben sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum sadece onun için ilaç kullandim.Merhaba aynı zamanda düşük yapmışız ve aynı haftalıkta gebeligimiz mevcut.Bendede dr geçen hafta ufak bir kanama alanı gördü.Mutlaka progestan ve coraspin kullanmalısın şeklinde belirtti. Güncel durumunuz nedir sonrasında ilaç vs verildi mi size
Çokk sevindim. Ben de 9+4 teyim. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız, saglıklı bir gebelik geçiririz:)Şükür ki kanamam bitti bebegimiz suanlik iyi 9+1 deyiz doktorum daha onceden düsüklerim oldugu icin 12 haftaya kadar sıkı takip.edicez dedi umarim.hersey yolunda ilerler saglikla kucagima alirim
Kanama alanı yok oldu dedi doktor şuanda herhangi bir problem yokBenimde 8 haftalikken kanama alani var demisti ama küçük iyiki ultrasona gelmissin dedi erken fark ettik diye. Hastanede yatirdi beni. 13 haftada yokmuş
Bence baska bir Dr git