- 17 Şubat 2014
- 91
- 45
- 34
- Konu Sahibi Denizmavisiii
Merhaba ben 2 yıl önce tüp bebek ile hamile kaldım ve 16.haftada erken su gelmesi sebebiyle bir gebelik kaybı yaşadım. Rahimde bir miktar t görüntüsü vardı öncesinde doktor histeroskopiye gerek duymadı tedavi ile hamile kaldim fakat sonucu kötü oldu. Doktor tam olarak rahim şeklinden kaynaklanmıştır demese de ben ona bağlıyorum. Sonrasında plasenta parçası kalması sebebiyle de ard arda kürtaj ve histeroskopi oldum. Daha sonra bir süre ara verip tekrar gittiğimizde rahim ici yapışıklık olduğunu öğrendik. Ardından tekrar histeroskopi olmam gerekti yapışıklık düzeltildi ve o operasyonda rahim şekli de normal haline getirildi. Balon vs. yapıldı. Ama malesef daha sonraki yapılan dondurulmuş 2 transferim embriyolar cok kaliteli olmasına rağmen tutmadı. Rahim kalınlığı ilaçlara rağmen en son 7.9 mm da kalıyordu. Olumsuz olmasının nedeni de bu olabilir veya doktor da kalınlık sınırın üstü olsa da içeride ne oluyor bilemiyoruz diyor. Prp de yapıldi o da çare olmadı.
Benim gibi olup da hamile kalabilen var mı operasyonlardan kaynaklı bebeğin tutunamaması ve rahim inceliği problemi yaşayanlar ne yapmalıyız
Benim gibi olup da hamile kalabilen var mı operasyonlardan kaynaklı bebeğin tutunamaması ve rahim inceliği problemi yaşayanlar ne yapmalıyız