gebelik kanaması ve kasık ağrısı

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
273
81
98
arkadaşlar ilişkimin üstünden 35 gün geçti ilişkimden sonra regl oldum tam günümde, ama reglim bitmesine rağmen 1 haftadır kasıklarım ağrıyor. kan testim 1.2 çıktı ondan dört gün sonra regl oldum zaten. kist falan yok. dış gebelik olabilir mi?

**şimdi regl olmuşsun imkansız diyenler olucak ama birsürü kişi regl olmasına rağmen hamile kalmış ondan soruyorum teşekkürler :)

Test yapali biraz zaman geçmiş. Tekrar kan vererek kontrol edin isterseniz. kafanız rahatlasin. Insallah hamilesinizdir. Sevgiler

Kendin demişsin zaten regl oldum imkansız diye :) imkansız yani canım. O çok çok nadir bir olay. Dış gebelikte de öyle olmaz zaten adet olmazsın.

Kasığımın ağrısı hala devam ediyor..... 2.5 ay önce doktor kist de görmemişti.... offf

Canım benşmde öyle bende regl oldum hamile misin acaba çok merak ettim

hamile değilmişim o zamanlar
Ya benimde ilişkimin üstünden 30-32 gün geçti günümde regl oldum ama bitmesine rağmen ağrım devam etti göğüs bel ağrılarımda başladı hafif hafif reglken yoktu sence idrar testi yapsam ilişkiden 1 ay sonra çıkar mı testte regl biteli de 6 gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…