• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kan testi

cegeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
22
3
1
29
Merhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )

Merhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )
Değerin kaç çıktığı değil nasıl ilerlediği önemli

2 günde bir kan vereceğim ama gecikmeye göre nasıl çıktığıda önemli sayılmaz mı ya :(

Benim 5. Veya 6. Gündü 69 çıkmıştı🤗bundan önce bende kimyasal yaşamıştım ama bu öyle olmadı şükür

Bu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş

Bu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş
Ilk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsiniz 🙏

Ilk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsiniz 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim moral oldunuz sabah sabah ♥️ 🙏

Değere canını sıkma artışı önemli canım sağlıkla büyüsün inşallah🫶 benada geç döllenme dediler

Aynı anda aynı problemi yaşıyoruz, yalnız değilim demekki. Ben de gecikmenin ikinci gününde evde idrar testi yaptım, ince bir ikinci çizgi çıktı ama testin son kullanma tarihi geçeli 6 ay olmuş. Gecikmenin üçüncü gününde (yani dün) yeni bir test yaptım, ikinci çizgi hayalet gibiydi,akşamına kan verdim. Beta hcg değerim 39.11. Ben de hemen kimyasal gebelik olabilir diye geçirdim içimden. Bugün öğleyin küçük bir kanama yaşadım, arkası gelmedi. Yarın ikinci test sonucuyla kesin sonuca biraz daha yaklaşacağız.

Merhaba benimde adet gecikmesinjn ikinci günü 8.6 çıktı. Kimyasal olduğunu düşünüyorum ama.2 ay önce yine kimyasal gebelik yaşamıştım.

Back