Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin kaç çıktığı değil nasıl ilerlediği önemliMerhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )
Benim 5. Veya 6. Gündü 69 çıkmıştıMerhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )
Geç yumurtlamissindir belki, yumurtlama tarihinden emin misin?2 günde bir kan vereceğim ama gecikmeye göre nasıl çıktığıda önemli sayılmaz mı ya![]()
Geç yumurtlamissindir belki, yumurtlama tarihinden emin misin
Ilk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsinizBu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş
İnşallah çok teşekkür ederim moral oldunuz sabah sabahIlk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsiniz![]()
Değere canını sıkma artışı önemli canım sağlıkla büyüsün inşallahBu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş
Amin Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi insanlarDeğere canını sıkma artışı önemli canım sağlıkla büyüsün inşallahbenada geç döllenme dediler