Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin kaç çıktığı değil nasıl ilerlediği önemliMerhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )
Benim 5. Veya 6. Gündü 69 çıkmıştıbundan önce bende kimyasal yaşamıştım ama bu öyle olmadı şükürMerhaba, 3 gün gecikmem oldu ve değerim 36 çıktı , 3 gün gecikmeye göre 36 çok düşük değil mi yine kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ( daha önce yaşadım )
Geç yumurtlamissindir belki, yumurtlama tarihinden emin misin?2 günde bir kan vereceğim ama gecikmeye göre nasıl çıktığıda önemli sayılmaz mı ya
Geç yumurtlamissindir belki, yumurtlama tarihinden emin misin
Ilk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsinizBu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş
İnşallah çok teşekkür ederim moral oldunuz sabah sabahIlk gordugun kesin pozitif miydi? Bazen pozitife yakin koyuluk olabiliyor çünkü. Eger 3 gun sonrasi pozitifse zaten degerin normal sayılır. Adetinden 1 hafta sonra bu degeri almis olsaydin biraz dusuk denilebilirdi. Her turlu ikinci kan degerinde belli olur. Ama moralinizi bozmayin kimyasal degildir diye düşünüyorum insallah guzel haberleri alirsiniz
Değere canını sıkma artışı önemli canım sağlıkla büyüsün inşallah benada geç döllenme dedilerBu ay şöyle bir durum oldu normal yumurtlama tarihinde ovulasyon testi pozitif çıktı ancak ondan 3 gün sonra tekrar akıntım ve ağrım başladı testi yaptım tekrar pozitif araştırdım bazen kadınlar 2 kez yumurtlayabiliyormuş
Amin Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi insanlarDeğere canını sıkma artışı önemli canım sağlıkla büyüsün inşallah benada geç döllenme dediler