Gebelik kan testi Sonucu

Nazan can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
4
2
1
23
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamile miyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için

Eklentiler

• 20210613_090723.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 247
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba gebelik testi yaptım da kanda çıkan sonuca göre hamileyim anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Sonuc 496 görünüyor foto ekledim adetimde 10 gecikmis Yarn doktora gidicem sonuçlar için
1 hafta kadar gec dollenme olmustur . gıtsen de bu bhcg le kese goremezsın sanrım. 5+3 oldugunu sanmıyorum bhcg nin az oldugunu dusunuyorsna dıye acıklayım ddım. bence 48 saat e bı daha kan tekrarla . 2 ye katlar cogunlukla. 1500 u gectıgınde deger vajınal gorulebılır kese.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama bnim asıl merak ettgim konu gebelik var mı ?

soGuk nevale eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi

Aa öyle mi çok pardon aslinda hamile miyim yazacaktim yalnış yazılmış
Hamilesin kuzum ancak sağlıklı ve olağan bir gebelik olup olmadığını anlamak için düzenli kan takibi yaptırman gerekli :) Hayırlısı olsun

Evet hamilesiniz ama karından keseyi görmek için daha beklemeniz gerekiyor

soGuk nevale eşimle 2 yıldır bu haberi bekliyoruz cuma günü test verdim haftasonu araya girince doktorla gorusemedm sonuçlarin referans aralığı 2 ne demek oluyor bi bilginiz var mi
Referans aralığı olması gereken değer demektir eğer değerin üstündeyse zaten değer yada sonuç olarak yazar sizin kan sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…