Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz gecikti mi evet yükselmiş fakat kimyasal gebelik ihtimali olabilir benim de başıma gelmişti eğer gecikme olmadıysa gecikmeden sonra kan vermeniz daha iyi olur inşallah sağlıklı bir gebeliktirMerhaba 21 martta gebelik kan değerim 1,99 çıkmıştı
24 martta baktırdım bugün 16,2 çıktı yükselme sizce nasıl
Ben pcos um ne zaman olacağım belli olmuyor adet Buda şans eseri tuttu artış güzel mi sizceAdetiniz gecikti mi evet yükselmiş fakat kimyasal gebelik ihtimali olabilir benim de başıma gelmişti eğer gecikme olmadıysa gecikmeden sonra kan vermeniz daha iyi olur inşallah sağlıklı bir gebeliktir![]()
2 gün sonra tekrarla yüzde 60 artması gerekiyorBen pcos um ne zaman olacağım belli olmuyor adet Buda şans eseri tuttu artış güzel mi sizce
Cuma gün vereceğim2 gün sonra tekrarla yüzde 60 artması gerekiyor
2 günde %60 oranında artması bekleniyor,her şey gönlünüzce olsunMerhaba 21 martta gebelik kan değerim 1,99 çıkmıştı
24 martta baktırdım bugün 16,2 çıktı yükselme sizce nasıl
21 inde verdiğinde 1,99 du2 günde %60 oranında artması bekleniyor,her şey gönlünüzce olsun![]()
Çok güzel ilerliyor21 inde verdiğinde 1,99 du
24üne verdiğimde 16,2 idi
28 inde bugün verdim 64,13 çıktı sizce iyi mi artış
Cuma günüme değerimin tahmini kaç olması gerekiyor?21 inde verdiğinde 1,99 du
24üne verdiğimde 16,2 idi
28 inde bugün verdim 64,13 çıktı sizce iyi mi artış
2 Gunde 1 verdigin kanda 2 katı artmasi gerek. Doktorlar illa 2 katı degilde %60 artsa yeterli diyor. Kendiniz hesaplayabilirsiniz bu sekilde hangi tarihte ne cikacagini saglıcakla kucaklayin inşallahCuma günüme değerimin tahmini kaç olması gerekiyor?
Ben pek anlamıyorum siz yardımcı olabilir misin2 Gunde 1 verdigin kanda 2 katı artmasi gerek. Doktorlar illa 2 katı degilde %60 artsa yeterli diyor. Kendiniz hesaplayabilirsiniz bu sekilde hangi tarihte ne cikacagini saglıcakla kucaklayin inşallah![]()
En son hangi tarihde verdiniz ve kac çiktı sonuc ona gore hesaplayayimBen pek anlamıyorum siz yardımcı olabilir misin
28 Mart 64,13 çıktı bu cuma tekrar vereceğimEn son hangi tarihde verdiniz ve kac çiktı sonuc ona gore hesaplayayim
28 mart 64.1328 Mart 64,13 çıktı bu cuma tekrar vereceğim
Cuma günü 772 mi olması gerekiyor tahmini28 mart 64.13
30 mart 128
1 nisan 256
3 nisan 512
4 nisan 772
Duzenli 2 kati degerinde artarsa asagi yukari bu sekilde cikar sonuclar mesela 128 dedim ama 140 da cikabilir 120 falanda biraz oynamalar olur illa bu sekilde net rakam yazdim diye net cikcak diye bir sey soz konusu degil.
Eger en dusuk %60 artarsa degerlerinde su sekilde olur
102
163
260
340 gibi visey yapsr ortalama
Artislarin guzel gorunuyo zaten rabbim keseyi ve bebegi gorup saglicaklada kucaklamayi nasip etsin icini ferah tut iyi dusun iyi olsun insallah
Amin inşallah28 mart 64.13
30 mart 128
1 nisan 256
3 nisan 512
4 nisan 772
Duzenli 2 kati degerinde artarsa asagi yukari bu sekilde cikar sonuclar mesela 128 dedim ama 140 da cikabilir 120 falanda biraz oynamalar olur illa bu sekilde net rakam yazdim diye net cikcak diye bir sey soz konusu degil.
102
163
260
Artislarin guzel gorunuyo zaten rabbim keseyi ve bebegi gorup saglicaklada kucaklamayi nasip etsin icini ferah tut iyi dusun iyi olsun insallah
Asagi yukari ama doktorun zaten soyler sana bu rakamlar kendi bilgim hesaplarim sonucta doktorun dedigi onemliCuma günü 772 mi olması gerekiyor tahmini
Anladım çok teşekkür ederimAsagi yukari ama doktorun zaten soyler sana bu rakamlar kendi bilgim hesaplarim sonucta doktorun dedigi onemli![]()
Kimyasal gebelik yaşıyorum28 mart 64.13
30 mart 128
1 nisan 256
3 nisan 512
4 nisan 772
102
163
260