• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ilk haftası ağrı hk. yardım

BabyPinkk

Easy come, easy go..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
1.129
1.753
83
Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 3 haftalık hamileyim hanımlar, kese görünmedi daha ama kasığımda ağrı, belime vuran kıramp ve ağrılar var geçmiyor ara ara hep geliyor. Ayakta yarım saatten fazla duramıyorum doktor normal olur öyle dedi pazartesi gel bakalım dedi.
Bu durum normal mi etrafımdakilere sorduğumda yanıt alamıyorum bilmiyorlar ve korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz fikirlerinizi beyan eder misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden çoook 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 3 haftalık hamileyim hanımlar, kese görünmedi daha ama kasığımda ağrı, belime vuran kıramp ve ağrılar var geçmiyor ara ara hep geliyor. Ayakta yarım saatten fazla duramıyorum doktor normal olur öyle dedi pazartesi gel bakalım dedi.
Bu durum normal mi etrafımdakilere sorduğumda yanıt alamıyorum bilmiyorlar ve korkuyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz fikirlerinizi beyan eder misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden çoook 🙏🏻
Allahim saglik versin ins . Canim hamieleik 4 haftayi gecince bilinmiyor mu . Sen nasil anladin . Bebegim yok merak ettmsadece

Allahim saglik versin ins . Canim hamieleik 4 haftayi gecince bilinmiyor mu . Sen nasil anladin . Bebegim yok merak ettmsadece

Canım kadın doğum doktorları son adet gününden itibaren gebeliği hesaplıyo o da 5 hafta oluyor ama oluşum 3 haftalık oluyor diye biliyorum öyle okudum ben. Adetime 5-6 gün varken öğrendim ben çubuk ve kan testinde.
İnşAllah istediğin zamanda kalbine göre versin Rabbim 💜

İmzaya baktığımda 1 hafta önde gidiyor seninki inşAllah bende görürüm çok teşekkür ederim yanıt içinde içim rahatladı bir nebze ♥️
Benimki sata göre 8. Haftama girdim ama doktor.degere göre hesap yaptı dedi 5 haftalik.dedim.agrim.var dedi olacak cok normal gebelik bu rahat olsun icin iyi beslen ani.haraketten uzak dur stresten fln.
Bekle az daha keseyi görürsün. 6.haftada da kalp atisini insAllah çarşamba günü bnde duycm yavrumun kalp atisini

Benimki sata göre 8. Haftama girdim ama doktor.degere göre hesap yaptı dedi 5 haftalik.dedim.agrim.var dedi olacak cok normal gebelik bu rahat olsun icin iyi beslen ani.haraketten uzak dur stresten fln.
Bekle az daha keseyi görürsün. 6.haftada da kalp atisini insAllah çarşamba günü bnde duycm yavrumun kalp atisini

İnşALLAH Rabbim kucağına da almayı nasip etsin cümlemizin 💜

Ya bu agrilar gercekten siddetli. Tamam.bi regl agrim gibi degil ama sanci giriyor sanki sol.kasigima. hele.iftardan once ne agridi ne agridi. Neyseki yemekten sonra.az gecti. Hamilelikte bu oluyorsa neden etrafimdaki diger hamilelerden hic duymadim. Test i bugun de yaptim yine negatif. Neyse ne artik ama bu agri canimi sikiyor. :( uzuyor beni, isten erken ciktim sirf bu yuzden.

Ya bu agrilar gercekten siddetli. Tamam.bi regl agrim gibi degil ama sanci giriyor sanki sol.kasigima. hele.iftardan once ne agridi ne agridi. Neyseki yemekten sonra.az gecti. Hamilelikte bu oluyorsa neden etrafimdaki diger hamilelerden hic duymadim. Test i bugun de yaptim yine negatif. Neyse ne artik ama bu agri canimi sikiyor. :KK43: uzuyor beni, isten erken ciktim sirf bu yuzden.
Hakkinda hayırlısı olsun insAllah sıkma canını belki hamilelik vardir kadınin derdi bitmez bacım napsakki.

Hakkinda hayırlısı olsun insAllah sıkma canını belki hamilelik vardir kadınin derdi bitmez bacım napsakki.
Hic bilmiyorum gitmedim.doktora testler negatif diye. 4 gun gecikmisti bugun 12 gibi kanamam oldu, gunluk.ped vardi kahverengi akinti.gibi bisiler geldi, paralelde sol kasik agridi. Simdi de rahim kaslarim kasiliyor regl deki gibi. Yarini bekleyecegim kanama.siddetliyse zaten degilim. Isin garip tarafi bu tarz belirtilere hamilelik diyorlar bazi arkadaslar sartladik ondan boyle beynimiz.oyun oynuyor diyor ama ben bu belirtilerin hamilelik olabilexegini de bilmiyordum. Bekleyecegim. Etrafimda ki kimseye de bir sey diyemiyorum umutlanmasinlar diye bi tek burada okuyup duruyorum iste. Hayirlisi.

Arkadaşlar merhaba;
Benimde belim aşırı ağrımıştı test yaptım hamileymişim ilk haftalarda oluyo maalesef

Hic bilmiyorum gitmedim.doktora testler negatif diye. 4 gun gecikmisti bugun 12 gibi kanamam oldu, gunluk.ped vardi kahverengi akinti.gibi bisiler geldi, paralelde sol kasik agridi. Simdi de rahim kaslarim kasiliyor regl deki gibi. Yarini bekleyecegim kanama.siddetliyse zaten degilim. Isin garip tarafi bu tarz belirtilere hamilelik diyorlar bazi arkadaslar sartladik ondan boyle beynimiz.oyun oynuyor diyor ama ben bu belirtilerin hamilelik olabilexegini de bilmiyordum. Bekleyecegim. Etrafimda ki kimseye de bir sey diyemiyorum umutlanmasinlar diye bi tek burada okuyup duruyorum iste. Hayirlisi.

Canım kan testi yaptır direk hormon testi istiyorum diye bhgc yüksekse 3-5 bile olsa gebelik olabilir.
Yanlış yönlendirmek istemem ama doktora gittim ilaç yazsın diye alerjik astım için hormona bakın ilk dedim 7 çıktı sonra eve geldim benimde kahve lekelenmem oldu.
Hastalancam heralde dedim çünkü 1 haftadır belim karnım kopuyo ev işi yapamıyom ama 2 gün sonra baktım 100 oldu 2000 olana kadar takipte kalcaz işte.
Sende öyle bir baktır kana orda zaten veriyor az çok sonuç.

Hakkında hayırlısı olsun insAllah cok stres etme hersey olcagina varir elbet gönlünden geçen olsun insAllah.

Hakkında hayırlısı olsun insAllah cok stres etme hersey olcagina varir elbet gönlünden geçen olsun insAllah.

reglmış :) çektiğim ağrı ile kaldımm:) en azından maximum 1 gn daha sürecek bu ağrı buna da şükür. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleriniizi.. Aminn

Arkadaşlar merhaba;
Normal kesenin görünmemesi de ağrı batma sancı olması da normal. Ben de yaşadım hatta dışarda yürürken bazen birden bişey saklanırdı hemen otururdum fazla dinlenmeme gerek kalmadan kalkışan bile sanki o sancı bana gelmemiş gibi olurdu . Bazen sürekli bir ağrı olurdu özellikle adet dönemim gelince tamam ben adet olucam diye düşündüm sancilarim ağrılarım belim kasigim adet sancılarının daha siddetlisiydi. Geçti şükür.

Bende senın gibi reglden önce öğrendim hamile oldugumu .
refl günü okdr çok ağrım oldu ki . Regl gelicek sandım .
Şuanda kese görünmesi çok zor .
Ancak 5+ lı haftalarda kese görünür karından ..
6+ lı haftalarda kalp atışı duyulur ..

Erken öğrendiğin için az sabretmen lazım maalesef ..
Zaman geçmiyor ilk haftalar sonra bi bakıyosun 17 hafyalık olmussun .
Ben hala inanamıyorum

Arkadaşlar merhaba;
Gayet normal. Hep olacak neredeyse. Rahmin büyüdükçe ağrılar olacak. Belin ağrıyacak. Doğal ve normal şeyler. Doğumdan sonra geçiyor. ;)
Magnezyumlu şeyler yersen kas ağrıların azabilir. Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al.

Normal kesenin görünmemesi de ağrı batma sancı olması da normal. Ben de yaşadım hatta dışarda yürürken bazen birden bişey saklanırdı hemen otururdum fazla dinlenmeme gerek kalmadan kalkışan bile sanki o sancı bana gelmemiş gibi olurdu . Bazen sürekli bir ağrı olurdu özellikle adet dönemim gelince tamam ben adet olucam diye düşündüm sancilarim ağrılarım belim kasigim adet sancılarının daha siddetlisiydi. Geçti şükür.

Gerçekten dediğin gibi normalde adet sancım benim var yok arası hiç hissetmezdim şimdi etrafımda hem böyle erken öğrenen hemde sancı çeken olmadığı için korkuyorum. Ama okudukça sizin gibi tecrübe sahiplerinden stress yönetimimi geliştiriyorum.
Çok teşekkür ederim yanıtın için ❤️

Back