• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ilk ayı iki göğüstede ele gelen şişlik

Mervem3399

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
36
2
16
37
Merhaba 4 haftalık hamileyim.sırt üstü yatınca iki göğsümde de elime ceviz büyüklüğünde bilye gibi sertlikler geliyor.daha önce adet dönemlerinde de olur kendiliğinden geçerdi. Bu normalmi çok endişelendim benimle aynı durumu yaşayan varmı? Yardımcı olursanız çok sevınırım

Merhaba, anlattığnız gibi bende de aynı durum olmuştu, ben bi kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyordum daha, elimi değdirdiğimde de ağrıyordu ve şişlikler vardı her tarafında. Endişelendim en başlarda sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 7 haftaya tamamile geçti şişlikler ve ağrılar göğüslerim büyümeye başladı 2 katına çıktı

Merhaba, anlattığnız gibi bende de aynı durum olmuştu, ben bi kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyordum daha, elimi değdirdiğimde de ağrıyordu ve şişlikler vardı her tarafında. Endişelendim en başlarda sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 7 haftaya tamamile geçti şişlikler ve ağrılar göğüslerim büyümeye başladı 2 katına çıktı
Okadar rahatlattınız ki beni cok tesekkur ederimmm gerçekten... aynı sekılde benımde birden cok yerde var ne muradınız varsa olsun içime su serptiniz hayırlı aksamlar

Back