Merhaba arkadaşlar dün prezervatifle gerçekleşen bir ilişkim oldu prezervatifte delinme, yırtılma, içte kalma gibi herhangi hiçbir olay meydana gelmedi buna rağmen yine de tedirginim ertesi gün hapı kullanmama gerek var mıdır acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar dün prezervatifle gerçekleşen bir ilişkim oldu prezervatifte delinme, yırtılma, içte kalma gibi herhangi hiçbir olay meydana gelmedi buna rağmen yine de tedirginim ertesi gün hapı kullanmama gerek var mıdır acaba fikir verirseniz çok sevinirim
sanırım değilim en son 14 eylülde olmuştu adetim 30 gün sürüyor internette 23-28 eylül arası diyor yumurtlamaya bir de pcos hastasıyım yasmin kullanıyorum fakat paket bittikten sonra yeni pakete 1 hafta geç başlamıştım fakat ilişkiden önce 6 gün yeni paketteki haplarımı kullanmıştım
aradan yaklaşık 1 sene geçti bilimsel takılmaya başladın ama dün doğum kontrolü konusunu açarken aynı gün DÖRDÜNCÜ üyelik ile Gebelik ihtimali konusunu açınca yeter deme gereği duyduk !
Benim de en nefret ettiğim konu bu. Bu kadar tereddüt ediyorsanı ilişkiye girmeyin. Prezervarif yırtılması olmadı şu olmadı bu olmadı ee o zaman? Rahatlatma timimiyiz anlamadım