Gebelik ihtimali varmıdır?

mit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
34
0
25
Arkadaşlar öncelikle dalga geçmeyenler cevaplasın. Sevgilimle çıplak şekilde sürtünerek tatmin olmaya çalıştık bir ara kondomlu bir ara komdomsuz oldu bu içime girme olmadı zaten hiç üstümdeykende prezervatife boşaldı yani ama yinede için içimi yiyor bu zevk suyu denen şey hamile bırakır mı beni ? Bir bilgim yok birde adetimin en son günü oldu bu ıhtımal daha da düşük olur diye düşünüyorum şimdi ertesi gün hapı içmekte istemiyorum boşu boşuna sizce napmalıyım? Boşalma prezervatifsiz yaşanmadı hiç ama bir ara prezervatifsiz sürtündük ve oeniste diğer boşalmadan kalan sperm falan olur mu ya biliyorum saçma ama hani üstünde kalıp o şekilde hamile bırakır mı mümkün mü ertesi gün hapı içmeli miyim??

Üstünden 1 saat geçmiş testin sonucu dikkate alınmaz ki. Kullanma talimatı yazıyor okusaydınız bi keşke. Tabikide var ihtimal.

Üstünden 1 saat geçmiş testin sonucu dikkate alınmaz ki. Kullanma talimatı yazıyor okusaydınız bi keşke. Tabikide var ihtimal.

Pembe çıktı çizgi gözle görülüyor erken diye mi öyle çıktı diye düşündüm ilaçla kalınıyor mu ki

Pembe çizgi
1 saat sonra çift çizgiye döndüyse dikkate alma. Testte yazar kaç dakika beklemen gerektiğini ve hangi süreden sonra çıkan sonucu dikkate almaman gerektiğini.
Anladım teşekkür ederim yarın erken gebelik testi alıp tekrar bakıcam yaptığım normal testti

Erken gebelik testi yapmak iyi bir fikir 1 saat sonra çift çizgiye dönmüş olması risk var demek. Yumurtlama döneminize çok yakın olması risk oluşturuyor. Ellaya rağmen hamile kalan az da olsa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…