Kalmazsın. Hap içmemede gerek yok. Adı üstünde zevk suyu. Sperm menide bulunur. Hamile kalman içinde rahim içine boşalma olması lazım. Haa illaki aklın çok kalıyorsa doktoruna danışarak içe bilirsinArkadaşlar öncelikle dalga geçmeyenler cevaplasın. Sevgilimle çıplak şekilde sürtünerek tatmin olmaya çalıştık bir ara kondomlu bir ara komdomsuz oldu bu içime girme olmadı zaten hiç üstümdeykende prezervatife boşaldı yani ama yinede için içimi yiyor bu zevk suyu denen şey hamile bırakır mı beni ? Bir bilgim yok birde adetimin en son günü oldu bu ıhtımal daha da düşük olur diye düşünüyorum şimdi ertesi gün hapı içmekte istemiyorum boşu boşuna sizce napmalıyım? Boşalma prezervatifsiz yaşanmadı hiç ama bir ara prezervatifsiz sürtündük ve oeniste diğer boşalmadan kalan sperm falan olur mu ya biliyorum saçma ama hani üstünde kalıp o şekilde hamile bırakır mı mümkün mü ertesi gün hapı içmeli miyim??
Ya evet öylede bu boşalmadan önce gelen sıvıda da bulunuyomus bundan hamile kalımıbılırmıs gibi şeyler okudum onlar aklımı karıştırdı. İçmeyeceğim sanırım korkuyorum amaKalmazsın. Hap içmemede gerek yok. Adı üstünde zevk suyu. Sperm menide bulunur. Hamile kalman içinde rahim içine boşalma olması lazım. Haa illaki aklın çok kalıyorsa doktoruna danışarak içe bilirsin
Aklını bulandırma. Burda bi çok insan hamile kalmak için gece gündüz çalışıyor. Herşey normal olmasına rağmen olmuyor. Bazı şeyler kolay değildir yani. Zevk suyuyla hamile kalmanı da hiç duymadım da görmedim de. Hayatına devam et. Şüpheli olan hiçbir şeyi yaşamamaya çalış.Ya evet öylede bu boşalmadan önce gelen sıvıda da bulunuyomus bundan hamile kalımıbılırmıs gibi şeyler okudum onlar aklımı karıştırdı. İçmeyeceğim sanırım korkuyorum ama
Kesin bulunuyo diye bi şey yok,bir ihtimal sadece.Ya evet öylede bu boşalmadan önce gelen sıvıda da bulunuyomus bundan hamile kalımıbılırmıs gibi şeyler okudum onlar aklımı karıştırdı. İçmeyeceğim sanırım korkuyorum ama
Ay teşekkür ediyorum valla boş yere hap kullanıp vucudumu bozmakta istemedim dengesini umarım bı terslık cıkmazAklını bulandırma. Burda bi çok insan hamile kalmak için gece gündüz çalışıyor. Herşey normal olmasına rağmen olmuyor. Bazı şeyler kolay değildir yani. Zevk suyuyla hamile kalmanı da hiç duymadım da görmedim de. Hayatına devam et. Şüpheli olan hiçbir şeyi yaşamamaya çalış.
İhtimal başıma gelmez umarım boş yere ertesi gün hapı içmekte istemem inşallah kötü bişeyle karşılaşmamKesin bulunuyo diye bi şey yok,bir ihtimal sadece.
Varsada kendi kendine yürüye yürüye yumurtalıklara kadar ulaşacak hali yok içeri bir şey girmeden.
Ertesi gün hapının öyle içtim tamam %100 gebeliği engelleyecek diye bir garantisi yok. Ayrıca mümkün olan en erken zamanda içmen lazım. 48. saatte alınan hapın koruma oranı %75'e geriliyor. Ayrıca senin durumunda buna gerek olacağını sanmıyorum. O kadar kolay değil bu işler.İhtimal başıma gelmez umarım boş yere ertesi gün hapı içmekte istemem inşallah kötü bişeyle karşılaşmam
Biz mi bilincsizdik bilmemArkadaşlar öncelikle dalga geçmeyenler cevaplasın. Sevgilimle çıplak şekilde sürtünerek tatmin olmaya çalıştık bir ara kondomlu bir ara komdomsuz oldu bu içime girme olmadı zaten hiç üstümdeykende prezervatife boşaldı yani ama yinede için içimi yiyor bu zevk suyu denen şey hamile bırakır mı beni ? Bir bilgim yok birde adetimin en son günü oldu bu ıhtımal daha da düşük olur diye düşünüyorum şimdi ertesi gün hapı içmekte istemiyorum boşu boşuna sizce napmalıyım? Boşalma prezervatifsiz yaşanmadı hiç ama bir ara prezervatifsiz sürtündük ve oeniste diğer boşalmadan kalan sperm falan olur mu ya biliyorum saçma ama hani üstünde kalıp o şekilde hamile bırakır mı mümkün mü ertesi gün hapı içmeli miyim??
Valla bende yeni öğrendim ıhtımali varmış içime şüphe düştüüBiz mi bilincsizdik bilmemiçeri girme olmadan yedi yıldır falan sürtünerek seviştik . Hiçbir şey olmadı şükür . Bakireyim bu arada . Yani hamile olma ihtimali var mıydı ki ? Bu arada prezervatif falanda yoktu zaten o ilişkiye girilecekse kullanilir
Kolay bir şey değil o . Bir de penisin ucuyla falan asla baskı yapmiyorduk mesela veya oraya boşalma gibi ama tabi illaki o zevk suyu geliyor olabilir oradan emin değilim ancak dediğim gibi penisin başı özellikle o yere sürtünmezdi . Nasil hamile kalacak yani insan o da saçmaValla bende yeni öğrendim ıhtımali varmış içime şüphe düştüü
Üff keşke bu kadar kolay olsa ne güzel olurdu, üst üste çıksak hop hamileyiz mis gibi
Ucuyla sürttü zaten değdi yani o yere ama bilmiyorum ya umarım bı bok gelmez basımaİyi de o kadar
Kolay bir şey değil o . Bir de penisin ucuyla falan asla baskı yapmiyorduk mesela veya oraya boşalma gibi ama tabi illaki o zevk suyu geliyor olabilir oradan emin değilim ancak dediğim gibi penisin başı özellikle o yere sürtünmezdi . Nasil hamile kalacak yani insan o da saçmaDaha ileri gidildiyse bilemem
Hiçbir şey olmaz bence, adetin son günü, dış dudaklara sürtünme, mümkün değilUcuyla sürttü zaten değdi yani o yere ama bilmiyorum ya umarım bı bok gelmez basıma
Dimi ya valla bilmediğim içim ne nedir anlayamıyorum teşekkür ederim içimi rahatlattınızHiçbir şey olmaz bence, adetin son günü, dış dudaklara sürtünme, mümkün değil
Bilemeyiz. bundan sonrası yaradana kalmışArkadaşlar öncelikle dalga geçmeyenler cevaplasın. Sevgilimle çıplak şekilde sürtünerek tatmin olmaya çalıştık bir ara kondomlu bir ara komdomsuz oldu bu içime girme olmadı zaten hiç üstümdeykende prezervatife boşaldı yani ama yinede için içimi yiyor bu zevk suyu denen şey hamile bırakır mı beni ? Bir bilgim yok birde adetimin en son günü oldu bu ıhtımal daha da düşük olur diye düşünüyorum şimdi ertesi gün hapı içmekte istemiyorum boşu boşuna sizce napmalıyım? Boşalma prezervatifsiz yaşanmadı hiç ama bir ara prezervatifsiz sürtündük ve oeniste diğer boşalmadan kalan sperm falan olur mu ya biliyorum saçma ama hani üstünde kalıp o şekilde hamile bırakır mı mümkün mü ertesi gün hapı içmeli miyim??
uçan spermleri yoksa bir şey olmaz korkmayın. sonucunu kaldıramayacağınız şeyleri neden yapıyorsunuz ki? temel cinsellik bilgisi yok kalkılan işlere bakArkadaşlar öncelikle dalga geçmeyenler cevaplasın. Sevgilimle çıplak şekilde sürtünerek tatmin olmaya çalıştık bir ara kondomlu bir ara komdomsuz oldu bu içime girme olmadı zaten hiç üstümdeykende prezervatife boşaldı yani ama yinede için içimi yiyor bu zevk suyu denen şey hamile bırakır mı beni ? Bir bilgim yok birde adetimin en son günü oldu bu ıhtımal daha da düşük olur diye düşünüyorum şimdi ertesi gün hapı içmekte istemiyorum boşu boşuna sizce napmalıyım? Boşalma prezervatifsiz yaşanmadı hiç ama bir ara prezervatifsiz sürtündük ve oeniste diğer boşalmadan kalan sperm falan olur mu ya biliyorum saçma ama hani üstünde kalıp o şekilde hamile bırakır mı mümkün mü ertesi gün hapı içmeli miyim??
Merhaba Ben yumurtlama günümden 1 gün önce ilişkiye girdim içime boşaldı 10 saat sonra ella içtim 5 gün sonra kahverengi damla damla leke geldi çok az 9 gün geçti gebelik testi yaptım 1 saat sonra çizgi çıktı sizde olma ihtimalim var MıdırErtesi gün hapının öyle içtim tamam %100 gebeliği engelleyecek diye bir garantisi yok. Ayrıca mümkün olan en erken zamanda içmen lazım. 48. saatte alınan hapın koruma oranı %75'e geriliyor. Ayrıca senin durumunda buna gerek olacağını sanmıyorum. O kadar kolay değil bu işler.
Öncelikle cevabınız için sağolun. Fakat canım istedi ve yaptım. Bu soruyu soruyor oluşum cinsel hayatıma laf etme hakkı tanımaz size.uçan spermleri yoksa bir şey olmaz korkmayın. sonucunu kaldıramayacağınız şeyleri neden yapıyorsunuz ki? temel cinsellik bilgisi yok kalkılan işlere bak