• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali var mıdır?

Ssuudeeenaazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
47
8
1
24
Sürtünmeyle ilişki oldu vajinaya giriş olmadı karına boşalma oldu. 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 23 gün sonra adet oldum. 6.hafta (44.gün) doktora gittim karından ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de oldum adetlerim 5 gün sürdü. İhtimal var mıdır? Umarım yargılamadan yardımcı olursunuz.

Sırf şu saçma konuları görmemek için üyeliğimi kapatabilirim sanırım.. Hala neyden korkuon bacım ?

İstersen kapatabilirsin beni alakadar etmiyor ki bu. Bilmem korkuyorum internet korkutuyor
Sizin yüzünüzden kapatcam kapatırsam ne demek alakadar etmio çok ayp :63: İnternete baksan sen kanser ben kanser burdaki herkes kanserdir zaten doktora kadar gitmişsin yani yıllarca tıp okuyan bir doktor seni inandıramadı da burda seni hiç görmemiş birkaç kişinin yorumu mu seni inandıracak ? Benden sana tek tavsiye.yaptığın şey ilk ise son olsun ilk.değilse bile yine son olsun.. Kimseye güvenme hamilelikten korkarsın hastalık bulaşır uğraşmak zorunda kalırsın..Kimse seni sendin daha iyi koruyamaz..

iyide sende insan gibi dr gitmişsin dr sana gebe değilsin demiş
halaa gelmiş burda bizle kafa buluyorusun , göbek deliğinden mi hamıle kalacan anlamadım ki ,

sevişmeyi bilmiyorsan ögren , hee ben insanım sen kendıne bak
Demek ki endişelerim var. Belli insan olduğunuz. Önyargılısınız aşırı

Back