- 23 Mayıs 2019
- 662
- -37
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Her zaman bir ihtimal vardır. Ya test yapın yada adet olmayı bekleyin o zaman belli olur.Merhaba, son adet olduğum gün 30 Mayıs akşamı. 24 Haziranda emin olmadığım bir beraberlik yaşadım yani gebelik ihtimali olabilir. Eğer hamile kaldıysam regl olur muyum? Reglime az kala bir beraberlik oldu çünkü. Lütfen bilgili biri bana cevap verebilir mi?
Nerelisiniz jın jiyan azadi yazmişsiniz ya ondan soruyorumHer zaman bir ihtimal vardır. Ya test yapın yada adet olmayı bekleyin o zaman belli olur.
Cevabınız için teşekkür ederim beraberlik dün oldu adetimde 2-3 gün sonra olucak. Eğer hamile kaldıysam regl olur muyum?Her zaman bir ihtimal vardır. Ya test yapın yada adet olmayı bekleyin o zaman belli olur.
Ağrıliym:)Nerelisiniz jın jiyan azadi yazmişsiniz ya ondan soruyorum
Üstüne görme olursa çok az lekelnme şeklinde olabilir diğer türlü olmaz herhalde onu tam bilemiyorumCevabınız için teşekkür ederim beraberlik dün oldu adetimde 2-3 gün sonra olucak. Eğer hamile kaldıysam regl olur muyum?
Normal şartlarda regl olmaz diyorsunuz yani dimi? İnşallah bunu bilen biri yazar cidden çok kaygılıyımAğrıliym:)
Üstüne görme olursa çok az lekelnme şeklinde olabilir diğer türlü olmaz herhalde onu tam bilemiyorum
Her kişi yerleşme kanaması veya üstüne görme yaşamaz eger hamilyeseniz zaten adet olmazsınız başka belirtilerde cıkmaya başlarBilen biri yazabilir mi regl tarihime 4-5 gün kala yaşadığım bir ilişkiden sonra hamile kalsam regl olur muyum?
Ben şöyle düşündüm adetime 4-5 gün kala ilişki yaşadığım için bu adeti kesin olurum ama sonraki adette belli olur diye düşündüm kaygılandım.Her kişi yerleşme kanaması veya üstüne görme yaşamaz eger hamilyeseniz zaten adet olmazsınız başka belirtilerde cıkmaya başlar
Her ay olan regl gibi olursanız diğer ay hamile kalmazsınız. Stres yaparsanız hem regl gecikebilir hem de regl kanamanız az ya da çok olarak değişebilir. Gebelik düşünüyorsanız yumurtlama takibi yaparak devam edin düşünmüyorsanız böyle sıkıntıları stresleri çekmemek adına uygun şekilde korunmayı deneyin çünkü sizi yıpratıyor.Ben şöyle düşündüm adetime 4-5 gün kala ilişki yaşadığım için bu adeti kesin olurum ama sonraki adette belli olur diye düşündüm kaygılandım.
Eğer adet olursam hamile değilimdir yani değil mi?
Evet öyleBen şöyle düşündüm adetime 4-5 gün kala ilişki yaşadığım için bu adeti kesin olurum ama sonraki adette belli olur diye düşündüm kaygılandım.
Eğer adet olursam hamile değilimdir yani değil mi?
Merhaba, tam olarak ne için evet öyle dediniz?
Çok haklısınız normalde korunuyorum zaten anlık kötü bir durum oldu, test yapıcak olursam ne zaman yapmamı önerirsinizHer ay olan regl gibi olursanız diğer ay hamile kalmazsınız. Stres yaparsanız hem regl gecikebilir hem de regl kanamanız az ya da çok olarak değişebilir. Gebelik düşünüyorsanız yumurtlama takibi yaparak devam edin düşünmüyorsanız böyle sıkıntıları stresleri çekmemek adına uygun şekilde korunmayı deneyin çünkü sizi yıpratıyor.
Beklenen regl geçince yapabilirsiniz. Stresinizi de minimumda tutmaya çalışın ki gecikme olup daha da stres yaşatmasınÇok haklısınız normalde korunuyorum zaten anlık kötü bir durum oldu, test yapıcak olursam ne zaman yapmamı önerirsiniz
Çok teşekkür ederimBeklenen regl geçince yapabilirsiniz. Stresinizi de minimumda tutmaya çalışın ki gecikme olup daha da stres yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?