Canım bazılarında belirti olurken bazı kişilerde olmuyormuş . Önemli olan yumurtlama günün ne zamandı . Ve kaç gün geçti . Ben de sen gibi yumurtlama günümü takip ettim ve geç yumurtlama oldu bende . Adetim 6 gün geçti hatta ama geç yumurtlama olduğu için olsa da şuan belli olmazmış. Testim sen gibi negatif . Bende bekliyorum bi umut . Ama daha erken senin için adet günün daha gelmemiş .Herkese merhaba kızlar, daha öncesinde okuduğum yorumlara göre reglden 5 gün önce kanda beta pozitif olan çok varmış. Ben de sabredemeyip hemen 5 gün kala test yaptırdım fakat 0.100. Normalde 2 gün sonra reglim başlayacak ama ağrı falan yok belirti de gelmiyor, ara ara belime sancı vuruyor. Göğüslerim şiş ve ikisinde de belirgin damar görüyorum acaba gebelik ihtimali var mıdır?Hayatımın en uzun 2 haftasını geçirmeye çalışıyorum. İlk defa ovülasyon günü tutturdum ve değerlendirdim. Yorum yapabilecek birileri var mıı??
Normalde yumurtlamadan sonra 14.gün regl geliyor. Ben de ayın 6sında yumurtladım, 20si regl günüm.Canım bazılarında belirti olurken bazı kişilerde olmuyormuş . Önemli olan yumurtlama günün ne zamandı . Ve kaç gün geçti . Ben de sen gibi yumurtlama günümü takip ettim ve geç yumurtlama oldu bende . Adetim 6 gün geçti hatta ama geç yumurtlama olduğu için olsa da şuan belli olmazmış. Testim sen gibi negatif . Bende bekliyorum bi umut . Ama daha erken senin için adet günün daha gelmemiş .
Bugün 14. Günüm benimde . O kadar dua ediyorum ki gelmesin diye anlatamam . Bu umut insanı çok yıpratıyor gerçekten .Normalde yumurtlamadan sonra 14.gün regl geliyor. Ben de ayın 6sında yumurtladım, 20si regl günüm.çok umutlu bekliyorum gerçekten negatifi görünce çok yıkıldım, bir yandan da erken yaptığımı bildiğimden dolayı kendi kendime kızıyorum kendin kaşındın diye.. Hakkımızda hayırlısı diyelim. Sabredemiyorum..
İnşallah dolu bekliyorsundur..Bugün 14. Günüm benimde . O kadar dua ediyorum ki gelmesin diye anlatamam . Bu umut insanı çok yıpratıyor gerçekten .
İnşallah sende öyle . Nasipten ötesi yoktur tabi ki ama işte insan bir kere anne olmak isteyince . Geçen aylar da ben de erkenden testler yaptım . İki ay önce iki testim pozitif olmasına rağmen regl oldum . Galiba stresten olmuyor ama düşünmeden de duramıyor insan .İnşallah dolu bekliyorsundur..
ya evet aslında ama normalde 1 hafta kala benim sancılarım başlardı, bu ay yok, göğüslerim her seferinden biraz daha fazla ağır geliyor, ya da gerçekten vücudum bana yanlış sinyal veriyor ben çok üstüne durduğum için farklı anlamaya da çalışıyor olabilirim..Aşkım bahsettiğin bütün belirtiler regli zamanı da oluyor. Bu işin en iyi püf noktası stres yapmamak her ne kadar kolay olmasa da. Umarım dediğin şeyler hamilelik belirtisidir çünkü bahsettiklerin hepsi birebir bende adet olduğum zaman oluyor en iyi belirti adet gecikmesi
Evet ben de daha önce hiç belirti yaşamadan gebelik olmuştu, ama kimyasal oldu. Allah kucağımızı boş bırakmasın..İnşallah sende öyle . Nasipten ötesi yoktur tabi ki ama işte insan bir kere anne olmak isteyince . Geçen aylar da ben de erkenden testler yaptım . İki ay önce iki testim pozitif olmasına rağmen regl oldum . Galiba stresten olmuyor ama düşünmeden de duramıyor insan .
Umarım gebesindir . Mutlu haberler alırsın . Sen kötüyü düşünme . İlla ki olacak bi gün . Zaten en doğru sonuç adet gecikmesinin 3. Gününden sonra alırsın . Bi yakınım adet günü test yaptığın da negatif görmüş dördüncü gün ise pozitif olmuş testi . Yani umudunu kaybetme . Bence test yapma ve adetinin geçmesini bekle . İnşallah iyi haberler alırsın .ya evet aslında ama normalde 1 hafta kala benim sancılarım başlardı, bu ay yok, göğüslerim her seferinden biraz daha fazla ağır geliyor, ya da gerçekten vücudum bana yanlış sinyal veriyor ben çok üstüne durduğum için farklı anlamaya da çalışıyor olabilirim..istemsizce sürekli test yapıyorum son 2 gün..
Aminnn aminn inşallahhUmarım gebesindir . Mutlu haberler alırsın . Sen kötüyü düşünme . İlla ki olacak bi gün . Zaten en doğru sonuç adet gecikmesinin 3. Gününden sonra alırsın . Bi yakınım adet günü test yaptığın da negatif görmüş dördüncü gün ise pozitif olmuş testi . Yani umudunu kaybetme . Bence test yapma ve adetinin geçmesini bekle . İnşallah iyi haberler alırsın .
Merhaba yumurtlama zamaninda benim akintim dediginiz gibi oluyor ve bazen gebelikte oldugu gibi kasık agrisida cekiyorum batma igneleme seklinde ama yumurtlama zamanimi bildigim icin net karar verebiliyorum neden oldugunu. Umarım Rabbim gönlünüze göre verir biraz sabır işi bu işler.. vicudunuzu çok dinlemeyin derim akısina birakin dinledikce daha da cogalacakdir belirtiler adet gununuze daha varmis gebe bile olsaniz negatif gorebilirsiniz o yuzden test icinde bence adet gecikmesini bekleyin ve dua edin bol bol su içinSelam kızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım pcosluyum 11 aydır uğraşıyoruz ve yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim adetime 9 gün var 2 gündür beyaz akıntım var hafif kas ağrısı givi kasıklarımda ağrı var sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisimi ikiside birbirine benziyor adet olacakmışım gibi ağrıyor gibi kendinize çok umutlandırmak istemiyorum artık negatif görmekten korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım inşallah gebelikle sonuçlanır en güzeli beklemek elbette ki ama işte inşam merak ediyor dediklerinizi yapmaya çalışacağım çok sağolunMerhaba yumurtlama zamaninda benim akintim dediginiz gibi oluyor ve bazen gebelikte oldugu gibi kasık agrisida cekiyorum batma igneleme seklinde ama yumurtlama zamanimi bildigim icin net karar verebiliyorum neden oldugunu. Umarım Rabbim gönlünüze göre verir biraz sabır işi bu işler.. vicudunuzu çok dinlemeyin derim akısina birakin dinledikce daha da cogalacakdir belirtiler adet gununuze daha varmis gebe bile olsaniz negatif gorebilirsiniz o yuzden test icinde bence adet gecikmesini bekleyin ve dua edin bol bol su için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?