Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok koyu gelmedi ikinci oyuzden emin olamadimNeden emin olamadın ki?
Bi de şey var ben gebe miyim simdi ay inanamiyorum ondan soruyorum diyenler. Birisi hem kan testini koymus hem de idrar testini koymuştu.Kutusunda bile yazar silik çizgi pozitiftir diye. Bu kadar kör göze parmak kabak gibi çıkmış çizgileri soranları anlamıyorum. Çok aşırı siliktir doğru mu görüyorum acaba diye sorarsın, yaptıktan 1-2 saat sonra çıkmıştır sorarsın anlarım ama bunu sormak da ne bileyim garip geliyor bana bu aralar bu tarz konulardan çok var nedense.
Burada 500 küsürlü kan testini koyup hamilemiyim diye soranı bile gördüm![]()
Ha evet fotoğrafta kan testi kağıdın üstüne 2 tane idrar testi kaç haftalık acaba?Bi de şey var ben gebe miyim simdi ay inanamiyorum ondan soruyorum diyenler. Birisi hem kan testini koymus hem de idrar testini koymuştu.![]()
Ay evet hatırladın.Ha evet fotoğrafta kan testi kağıdın üstüne 2 tane idrar testi kaç haftalık acaba?
Resmen bazı insanlar nispet yapıyor.
Çok teşekkür ederim ne yaşadığımızı bilmeden söylüyorlar ben 6 yil boyunca ne testler yaptım belirli belirsiz ne çizgiler gördüm yarın zaten doktora gideceğim dayanamadım birilerine sormak ihtiyaci hissettim çünkü öteki kadar koyu bı çizgi görmeden emin olamadım olamıyorum ama sizin cevabınız beni çok rahatlattı çok teşekkürlerTebrik ederim hamilesiniz. Kimsenin gözüne hamileyim diye sokmak niyetinizin olduğunu düşünmüyorum. Böyle düşünenleri de takmayın lütfen. Iyi gebelik süreci dilerim.
Silik çıkmasındaki kaygınızı da anlıyorum. Benim bundan çok daha belirgin bir silik çizgi çıkmıştı testimde. Etrafında hormonel bozukluk olabilir diyenler olmuştu. Insanlara sorup hamilesin yanitini almak istemistim. Teyit almanız da gayet doğal bana sorarsaniz.
gece gece iyi güldümBi de şey var ben gebe miyim simdi ay inanamiyorum ondan soruyorum diyenler. Birisi hem kan testini koymus hem de idrar testini koymuştu.![]()
Konu sahibini tenzih ediyorum bilmiyor kabul ediyorum.gece gece iyi güldüm![]()
allah analı babalı büyütsün inşallah herkesinkiniKonu sahibini tenzih ediyorum bilmiyor kabul ediyorum.
Ama neler gördü bu gözler.![]()
Ben de yeni sayılırım ama beni her yerde görebilirsin. Ben de seviyorum burayı.allah analı babalı büyütsün inşallah herkesinkiniiçinde arkadaşınkini de tabi....
ben yeni katıldım ama baya matrak bir yer burası yaevde bayağı sıkılıyordum buranın sayesinde yeniden normal hissetmeye başladım
![]()
ben de aynıyım geziyorum anca yeni konularda :)Ben de yeni sayılırım ama beni her yerde görebilirsin. Ben de seviyorum burayı.![]()
kızın mesajını işgal ettikben de aynıyım geziyorum anca yeni konularda :)
Insanlarımızın en iyi yaptığı şeydir ama karşı tarafın durumu hakkında fikir sahibi olmadan iğnelemek. Özellikle bu güzel süreçte dikkate almamak lazım. Bebeginin huzuru senin huzurun demek.Çok teşekkür ederim ne yaşadığımızı bilmeden söylüyorlar ben 6 yil boyunca ne testler yaptım belirli belirsiz ne çizgiler gördüm yarın zaten doktora gideceğim dayanamadım birilerine sormak ihtiyaci hissettim çünkü öteki kadar koyu bı çizgi görmeden emin olamadım olamıyorum ama sizin cevabınız beni çok rahatlattı çok teşekkürler