• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik idrar testi

nazz6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
12
7
1
34
kizlar teste bakarmisiniz pozitifmi
1586887343813..jpg

Son düzenleme:
Pozitif idrar testi ornekleriyle ilgili bir topik var o yardımcı olacaktır. Bundan çok çok saha silikle öğreniyo herkes.

Kutusunda bile yazar silik çizgi pozitiftir diye. Bu kadar kör göze parmak kabak gibi çıkmış çizgileri soranları anlamıyorum. Çok aşırı siliktir doğru mu görüyorum acaba diye sorarsın, yaptıktan 1-2 saat sonra çıkmıştır sorarsın anlarım ama bunu sormak da ne bileyim garip geliyor bana bu aralar bu tarz konulardan çok var nedense.
Burada 500 küsürlü kan testini koyup hamilemiyim diye soranı bile gördüm :rolleyes:

Kutusunda bile yazar silik çizgi pozitiftir diye. Bu kadar kör göze parmak kabak gibi çıkmış çizgileri soranları anlamıyorum. Çok aşırı siliktir doğru mu görüyorum acaba diye sorarsın, yaptıktan 1-2 saat sonra çıkmıştır sorarsın anlarım ama bunu sormak da ne bileyim garip geliyor bana bu aralar bu tarz konulardan çok var nedense.
Burada 500 küsürlü kan testini koyup hamilemiyim diye soranı bile gördüm :rolleyes:
Bi de şey var ben gebe miyim simdi ay inanamiyorum ondan soruyorum diyenler. Birisi hem kan testini koymus hem de idrar testini koymuştu. 🤦🏻‍♀️

Tebrik ederim hamilesiniz. Kimsenin gözüne hamileyim diye sokmak niyetinizin olduğunu düşünmüyorum. Böyle düşünenleri de takmayın lütfen. Iyi gebelik süreci dilerim. 🙏
Silik çıkmasındaki kaygınızı da anlıyorum. Benim bundan çok daha belirgin bir silik çizgi çıkmıştı testimde. Etrafında hormonel bozukluk olabilir diyenler olmuştu. Insanlara sorup hamilesin yanitini almak istemistim. Teyit almanız da gayet doğal bana sorarsaniz.

Bi de şey var ben gebe miyim simdi ay inanamiyorum ondan soruyorum diyenler. Birisi hem kan testini koymus hem de idrar testini koymuştu. 🤦🏻‍♀️
Ha evet fotoğrafta kan testi kağıdın üstüne 2 tane idrar testi kaç haftalık acaba? :KK53:
Resmen bazı insanlar nispet yapıyor.

Tebrik ederim hamilesiniz. Kimsenin gözüne hamileyim diye sokmak niyetinizin olduğunu düşünmüyorum. Böyle düşünenleri de takmayın lütfen. Iyi gebelik süreci dilerim. 🙏
Silik çıkmasındaki kaygınızı da anlıyorum. Benim bundan çok daha belirgin bir silik çizgi çıkmıştı testimde. Etrafında hormonel bozukluk olabilir diyenler olmuştu. Insanlara sorup hamilesin yanitini almak istemistim. Teyit almanız da gayet doğal bana sorarsaniz.
Çok teşekkür ederim ne yaşadığımızı bilmeden söylüyorlar ben 6 yil boyunca ne testler yaptım belirli belirsiz ne çizgiler gördüm yarın zaten doktora gideceğim dayanamadım birilerine sormak ihtiyaci hissettim çünkü öteki kadar koyu bı çizgi görmeden emin olamadım olamıyorum ama sizin cevabınız beni çok rahatlattı çok teşekkürler

Konu sahibini tenzih ediyorum bilmiyor kabul ediyorum. 🤷🏻‍♀️
Ama neler gördü bu gözler. :KK70:
allah analı babalı büyütsün inşallah herkesinkini :D içinde arkadaşınkini de tabi....
ben yeni katıldım ama baya matrak bir yer burası ya :D evde bayağı sıkılıyordum buranın sayesinde yeniden normal hissetmeye başladım :D

allah analı babalı büyütsün inşallah herkesinkini :KK70: içinde arkadaşınkini de tabi....
ben yeni katıldım ama baya matrak bir yer burası ya :KK70: evde bayağı sıkılıyordum buranın sayesinde yeniden normal hissetmeye başladım :KK70:
Ben de yeni sayılırım ama beni her yerde görebilirsin. Ben de seviyorum burayı. 🥰

Masalllaah cok guzel cikmis canim hayirli ugurlu olsun saglicakla al kucagiba insalllah🤲🏻

Çok teşekkür ederim ne yaşadığımızı bilmeden söylüyorlar ben 6 yil boyunca ne testler yaptım belirli belirsiz ne çizgiler gördüm yarın zaten doktora gideceğim dayanamadım birilerine sormak ihtiyaci hissettim çünkü öteki kadar koyu bı çizgi görmeden emin olamadım olamıyorum ama sizin cevabınız beni çok rahatlattı çok teşekkürler
Insanlarımızın en iyi yaptığı şeydir ama karşı tarafın durumu hakkında fikir sahibi olmadan iğnelemek. Özellikle bu güzel süreçte dikkate almamak lazım. Bebeginin huzuru senin huzurun demek. 🙏
Tüp bebek tedavisi sonucu mu peki? Tekrar tebrik ederim, adınıza çok sevindim.

Back