Gebelik için?

Mervenur11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
272
237
18
Gebelik öncesi yapıp olumlu sonuç aldığınız kürler, bitkisel tedaviler kullandığınız ilaç vb. Neler yaptınız?
Açıkcası hamile kalmak için 2 3 ay öncesinde uyguladığınız düzenli bir şey varmı merak edıyorum şu ara bununla ilgileniyorum araştırıyorum. Belki burda yardımcı olabılecek bilgili arkadaşlar vardır

Bu konuda konu açan çok onları okuyabilirsin ama yine de iyice araştırmadan emin olmadan kürleri uygulamayın derim azda olsa bazı kadınlarda ters etki yapabiliyor. Uzun zamandır mı çocuk deniyorsunuz?

Bu konuda konu açan çok onları okuyabilirsin ama yine de iyice araştırmadan emin olmadan kürleri uygulamayın derim azda olsa bazı kadınlarda ters etki yapabiliyor. Uzun zamandır mı çocuk deniyorsunuz?
Yok henuz 4 ay kadar. Doktorda teslerımı yaptırdım normal herşey.

Yok henuz 4 ay kadar. Doktorda teslerımı yaptırdım normal herşey.
1 yıla kadar bekleyin diyorlar sorun yoksa kürlerle uğraşmayın bence sağlıklı beslenin hareketsiz kalmayın yeterlidir kğrler tedaviler flan genelde pko olanlar adet düzensizliği gibi şeyler yaşayanlar için tavsiye ediliyor.

Hormonlarında herhangi bır sorun yoksa, adet lerin düzenliyse zamana bırak,yumurtlama günlerini tam anlamak için ovulasyon testi kullanabilirsin,hamilelik şansını artırır sın,bir kaç ay dene baktın olmadı,rahim filmi çektirilir tüpler açıkmı kapalımı,eşinin sperm testini yaptırın sonuçlar nasıl..sana tavsiyem stres yapmadan ovulasyon dene ,sonra duruma göre diğerlrrini değerlendirirsin,dilerim beklemeden hamile kalırsın

İnşallah teşekkür ederim

Sogankuru yaptim cok tavsiye edildi arkadasimla ayni anda. Onunkini 10 gun geciktirdo benimkini 1 hafta erkene aldi. Cunku rahim duvarini inceltiyor doktorumuz boyle soyledi. 1 ay ara verip bal tarcin corekotu kuru yaptim o ay guzel haberi aldim cok sukur

Bal tarçın çörekotu kürü nasıl oluyor

Olculer dogru ama biseyler eklemek istiyorum canim. Corekotunu ogutturme tavsiyemdir. Ogutunce icindeki yararli şeyler ucuyormus. Butun koy agzinda kendin cigne ben oyle yaptim. Birde sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi yedim.
Birde adetın 2.gunu başlamak gerekıyormus öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…