Arkadaşlar herkese iyi geceler buralarda inanın her ay geziyorum gebe kalmak için uğraşıyoruz bu ay 7.ay. Ufak bir tavsiye vermek istedim sizlere. Bu ay kadın doğum uzmanına gittim ve gebeliğe engel bir durum olmadığını rahim yumurtalar gayrt temiz olduğunu söyledi. Çok memnun kaldım doktordan Allah razı olsun sağ taraftan yumurtlayacağımı söyleyip hesaplayıp gün verdi. Aylardır takvimin gösterdiği doğurganlık dönemine göre deniyorduk. 28 29 günde bir adet olmama rağmen yumuurtamın gelişip çatlaması 18 19.günlermiş ben de ovülasyon testiyle doktorumun demesi 0zerine takip ettim ve inşallah bi kısmet olmuştur kun fe ye kun rabbim ol desin yeterki. Demem o ki arkadaşlar rabbiö mucizemi gönderir göndermez bilemem isteyrn herkese vetsin mevlam ama. Lütfen takvimle kalmayın 24 saat canlı kalan bir hücreyi yakalamak çok zor.gerekirse bi doktorla görüşün ya da ovülasyom testiyle takip edin en sağlıklısı olacaktır ufak bit tavsiye vermek istedim rabbim hayra vesile olanları sever. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah