Gebeliğe Hazırlık Gebelik icin neler yapilmali?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır eşim gitmedi
Eşinizle birlikte gidin doktora bi sperm tahlili yaptırın. Sizin de yumurta takibi yapılır adetin 3. Günü giderseniz. 2 yıldır istiyoruz hala bi gelişme yok 1 aşılama var 5 klomen tedavisi ve çatlama iğnesi.... gelecek ay tüp bebek yapcaz allah nasip ederse. Geç kalmadan yaptırın herşeyi.

Eşim için nerde yaptıracağım bu tahlili ben 3.gün gittim adetimin hormon testi yapıldı güzel cıktı herşey dedi doktor

Allah en yakın zamanda nasip eder insallah

Eşim için nerde yaptıracağım bu tahlili ben 3.gün gittim adetimin hormon testi yapıldı güzel cıktı herşey dedi doktor
Biz özel hastanede yapmıştık canım 3 günlük bi perhizden sonra eşin gidip sperm tahlili verecek aynı gün içinde çıkıyor zaten. Bence sende ayrıca hormon tahliline bi baktır istersen. Şu an koronadan dolayı hastaneler boş randevu al devlet hastanesinden kadın doğumdan. Doktora çocuk istiyoruz hormonlarıma batırmak istiyorum de. Bide doktorlar genelde 1 yıl gecmemisse isteyeli çok üstünde durmuyorlar. Bekleme süresi 1 yıl çünkü onlar için sonra tedavi süreci başlıyor. Ben pişman oldum keşke 1 yıl beklemeden herşeyi yaptirsaydim diyorum şimdi. İnşallah olur seninde en kısa zamanda.

Canım ben gittim bu çarşamba adetin 3.günüydü ultasyona baktı herşey güzel dedi tahlil yaptırdım hormon onlarda iyi dedi ama 1yil dolmadığı için tedavi vermedi denemeye devam et dedi bana canım

Canım ben gittim bu çarşamba adetin 3.günüydü ultasyona baktı herşey güzel dedi tahlil yaptırdım hormon onlarda iyi dedi ama 1yil dolmadığı için tedavi vermedi denemeye devam et dedi bana canım
Hmm yaşınız kaç eşinin senin. Zamanın varsa bekle yumurtaliklar sperm sayisi her şey çok önemli bu süreçte. İstersen bide ovulasyon testi dene bence. Gençsen şansın yüksek oluyor

Hmm yaşınız kaç eşinin senin. Zamanın varsa bekle yumurtaliklar sperm sayisi her şey çok önemli bu süreçte. İstersen bide ovulasyon testi dene bence. Gençsen şansın yüksek oluyor
Ben 28 eşim bu ay 29 olacam 33 yaşında ovulasyon testini düşünüyorum ama kararsizim işte benim adetim düzenlidir hep ondan kararsız kaldım ben en yakın zamanda allah kısmet ederse düşünüyorum canım çok genç olduğumu düşünmüyorum

Ben 34 yaşındayım. Hala gencsin bence eşimde de bende de sorun gözükmüyor ama olmadı malesef . Ha bide hayit suyu falan var onu kullansan iyi olur bence bide incir kuru madem bekliyorsun sen bak evde çaresine.4 ay var daha önünde her ay birini dene. İbrahim sarcoglunun kurleri

Ben 34 yaşındayım. Hala gencsin bence eşimde de bende de sorun gözükmüyor ama olmadı malesef . Ha bide hayit suyu falan var onu kullansan iyi olur bence bide incir kuru madem bekliyorsun sen bak evde çaresine.4 ay var daha önünde her ay birini dene. İbrahim sarcoglunun kurleri

Deneyeceğim teşekkür ederim bunların bir zararı olur mu acaba

Önce eşin ve sen sağlıklı beslenme proğramına girmelisiniz multivitamin balık yağı kullanabilirsin hamur işi tatlı gazlı içecek paketli gıdalardan uzak durmalısın ki sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta gelişebilsin bu şekilde 5-6 ay deneyin olmazsa doktora gider tahlil verirsiniz

Teşekkür ederim bunu deneyeceğim ☺

Deneyeceğim teşekkür ederim bunların bir zararı olur mu acaba
Cok mesaj atmışım farketmedim. Doğal şeyler bunlar. Bi zararı olacağını düşünmüyorum. Çok kişi kullanıp hamile kalmış. Tabiı herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilemem. Ama ne kaybedersin ki zaten bekliceksin 4 ay daha. Tabi araştır önce burada baya başlık var bunlarla ilgili kendi kararını verirsin duruma göre. Bende buradan duyup araştırdım

Kafaya takmadan, kendini hırpalamadan akışına bırakıp başka şeylere kafa yormak ve ilişkiye istediğiniz için girmek. Bence olay bu
Allah vaktini zamanını bilendir her seyin hayırlısını istemek lazım

hormonları düzenli olan birine kür tavsiye etmek yanlış diye biliyorum ayrıca konu sahibi ısrarla neden sorunum yok diyip duruyorsunuz eşinizde sorun olabilir demişler duymazdan gelip ama her şeyim çok iyi yazmışsınız. dikkatimi çekti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…