- 5 Şubat 2019
- 87
- 87
- 8
- 29
- Konu Sahibi Zeynepermiss
Sürekli denemememize ragmen cocuk olmadı süt maydanoz buharı yaptım yine olmadı. Muayene olmaya karar verdim ve yarın gidiyorum dua edin kötü bişey cıkmasın nolur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah korkuyorum bişey cıkıcak diye ya ilk kez muayene olcaminsallah guzel sonuclar alırsın
korkma canım benim hem bir sey varsa tedavini olursun gec kalmadanAmin inşallah korkuyorum bişey cıkıcak diye ya ilk kez muayene olcam
Tesekkur ederim Allah razı olsun dediğin gibi yapmaya çalışıyorum artık oldugu kadar. Her denedegimde olmayınca korkmaya başlıyorum artıkKalbini gönlünü ferah tut canım iyi düşün iyi olsun inşallah Allahın izni ile.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
İnşallah hallolunacak bişeydir bi ilaç bişey verir ve olur artık beklemek istemiyorumkorkma canım benim hem bir sey varsa tedavini olursun gec kalmadan
Bende 4. Senemin bitmesine yakın hamile olduğumu öğrendim canım.Tesekkur ederim Allah razı olsun dediğin gibi yapmaya çalışıyorum artık oldugu kadar. Her denedegimde olmayınca korkmaya başlıyorum artık![]()
Yaa cok sevndim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cok dua ediyorum ama her defasında olmayınca artık illallah ediyor insan test alıyorum yapınca negatf çıkarsa bozmıcam moralimi nasılsa yok dıyıp kendimi avutuyorum . Testi yapıyorum negatf cıkınca yine moralim alt üst oluyorBende 4. Senemin bitmesine yakın hamile olduğumu öğrendim canım.
Önce ben gitmiştim 1 sene olmayınca doktora herşey temiz çıktı tahliller, ultrason, rahim filmi vs. Sonra eşim gitti doktora ki eşimde tek taraflı 3. Derecede varikosel çıktı ne umutsuzluga ne hayal kırıklığına kapıldım. Allah var gam yok dedim elimden geleni yaptım.
Doktorlar esimin sayısına göre normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler bizde umutla yaptırdık hemen ama tutmadi kimyasal gebelik oldu eşimle cok üzüldüm ve eşim cocuk gibi ağladı koca 1gun yine yılmadım Rabbimin ol emrine muhtaçtım dualarımı hic eksik etmedim. Doktor 2 ay ara verelim rahim dinlensin dedi bu sürede bizde eşimle Allah'tan umut kesilmez dedik denemelere başladık 2.ayda tam normal yolla olmayacak tüp bebeğe devam dediğimiz anda hamile kaldim canım.
Sende sakin umutsuz olma, Allah var gam yok deyip duanı et, Allah'ım ol emrine muhtacım ol de olu versin diye dua et inşallah Rabbim nasip edecektir canim.
Amin canim amin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Allah'ım....Yaa cok sevndim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cok dua ediyorum ama her defasında olmayınca artık illallah ediyor insan test alıyorum yapınca negatf çıkarsa bozmıcam moralimi nasılsa yok dıyıp kendimi avutuyorum . Testi yapıyorum negatf cıkınca yine moralim alt üst oluyor
İnşallah canımAmin canim amin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Allah'ım....
Bende cok kere test yaptım hemde adetim 8 gun gecikiyordu tam tuttu derken negatif görüp adeti görünce üzüntü hayalkırıklığı ağlamalar ama isyan etme ne olursa olsun Rabbim verecek doğru zamani gelince inan ki.
Sürekli denemememize ragmen cocuk olmadı süt maydanoz buharı yaptım yine olmadı. Muayene olmaya karar verdim ve yarın gidiyorum dua edin kötü bişey cıkmasın nolur![]()
Bende de vitamin eksikliği ve demir eksikliği var acaba ondan olabilir mi yaBen dusunmeye yeni basladim ama ilk olarak muayene ve testlerimi yaptirdim mesela d vitaminim dusuk ve folik asit verildi. Hamilelikte eksik vitaminler sorun yaratiyor ztn onden onlem alsan daha mantikli bence
Bende de vitamin eksikliği ve demir eksikliği var acaba ondan olabilir mi ya
Desteğin için cok tesekkur ederim. Yarın sabah gidicem umarım bir sorun yoktur. Bende stres yapmamaya calışıyorum ama inan elde degil . Bakalım sbah ola hayrolaCocuk olmasina engel olur mu bilmiyorum ama
Olsa bile vitamin eksikliklerin olmadan yani onden onlem alarak yapman daha saglikli geliyor bana ben o yuzden gittim doktora. Mesela folik asit icin oncesinde 3 ay depolamaya iyi diyorlar hamile kaldiktan sonra kullanilan yetmeyebiliyormus. Tabi bunlar engel mi dersen onu Allah bilir kimi bakiyorsun degerler cok bozukken bile hamile kalabiliyor ama biz tedbirimizi alalim git goster guzelce vajinal muaynen yapilsn hormonlarina bakilsin icin rahat olur hem. Ben olmaz korkusundan ziyade onden onlem almak istedigim icin doktora gittigimde doktor 30 yasina gelmissin cocuk dusunmesen hala gelmeyecek miydin bile dedi. Aslinda bakarsan sagligimizi ihmal ediyoruz duzenli rutin kontrollerimizi yaptirmaliyiz. Belki smdi baktirinca sonuclarin cok guzel cikicak diceksin ki bak bosuna stres yapmisim daha rahat olucaksin ve bebisin hop diye oluvericek:) henuz denemeye baslamadigim icin belki daha objektif yorum yapabiliyorum sakin yanlis anlama ama pozitiflik cok onemli ins bende basaririm her ay paniklemem. Mesela ovu testi bile yapmayi dusunmuyorum ne kadar ustune dusersen o kadar sarpa sariyor gibi geliyor stres artiyor beklenti artiyor eee diyosun herseyi tam yaptim niye olmadi. Ama kendi haline birakanlar hep gordugum kadariyla daha rahat hamile kalmis![]()
Guzel haberlerini bekliyoruzDesteğin için cok tesekkur ederim. Yarın sabah gidicem umarım bir sorun yoktur. Bende stres yapmamaya calışıyorum ama inan elde degil . Bakalım sbah ola hayrola ❤
Böyle hikayeleri okuyunca gözlerim doluyo ya maşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de nasip olurBende 4. Senemin bitmesine yakın hamile olduğumu öğrendim canım.
Önce ben gitmiştim 1 sene olmayınca doktora herşey temiz çıktı tahliller, ultrason, rahim filmi vs. Sonra eşim gitti doktora ki eşimde tek taraflı 3. Derecede varikosel çıktı ne umutsuzluga ne hayal kırıklığına kapıldım. Allah var gam yok dedim elimden geleni yaptım.
Doktorlar esimin sayısına göre normal yolla zor aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler bizde umutla yaptırdık hemen ama tutmadi kimyasal gebelik oldu eşimle cok üzüldüm ve eşim cocuk gibi ağladı koca 1gun yine yılmadım Rabbimin ol emrine muhtaçtım dualarımı hic eksik etmedim. Doktor 2 ay ara verelim rahim dinlensin dedi bu sürede bizde eşimle Allah'tan umut kesilmez dedik denemelere başladık 2.ayda tam normal yolla olmayacak tüp bebeğe devam dediğimiz anda hamile kaldim canım.
Sende sakin umutsuz olma, Allah var gam yok deyip duanı et, Allah'ım ol emrine muhtacım ol de olu versin diye dua et inşallah Rabbim nasip edecektir canim.
Sağol canım Allah razı olsun.Böyle hikayeleri okuyunca gözlerim doluyo ya maşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de nasip olur ☺
Merhaba uzun zaman olmuş ama bsey sormak istiyorum esimle ccuk düşünüyoruz ve yaklaşık 1 haftadr her sabah uyandığımda tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum cnku sbaah uyandığım zaman sanki karnımda bir ağırlık varmış gibi karnım ağrıyor dün ilk kez karnında gün içinde agrılarım oldu ve bir ara saf gögsüme birden bir agrı girdi ve 1 dk olmadan gecti agrı. Onun dsnda da 2 gündür sürekli uyumak istiyorum. Ve adetime 10 gün var sizce bebek olma ihtimali vr mı hanımlar. Cevap bekliyorum cok merk edıorm erken oldgu için testte yapamıyorum beklemekten skldım. Aynı durumu yaşayıp hamile kalan var mı hanımlar