- 26 Nisan 2007
- 154
- 0
- Konu Sahibi paylaxsxxixm
slm kızlar gebe kalmak ıcın maydanozu deneyen var mı bu yöntemle hamıle kalan var mı arkadaslar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar gebe kalmak ıcın maydanozu deneyen var mı bu yöntemle hamıle kalan var mı arkadaslar.
evet ben duydum kaynatıp buharına oturuyolarmış faydası oldugunu söyleyenler var ama ben denemedim açıkçası sanırım maydanozun iltihap söktürücü olmasıyla alakalı
Bende 8 Haftalik Gebeyim. Drum Bana Maydonoz Ve Nane Yemememi Söyledi Düşüğe Yol Açiyormuş.
nilangcım nasıl kullanılıyor bu hayıt tohumu.Ben de iltihap söktürücü olduğunu duydum ama hamileysen düşüğe sebep olabilir diye okudum . Gebeliğe yardımcı olacak hormon düzenleyici olduğu söylenen hayıt tohumunu duydum ve kullandım yengeme de kullandırdım bir etkisi oldu mu bilmem ama o da hamile. Ama hamileyken kullanılırsa düşüğe sebep olabilir dikkat yani.