• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK İÇİN İDRAR TESTİ

dramatizegenc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
7
3
1
24
Arkadaşlar Merhaba. Ben cinsel ilişki yaşandıktan 22 gün sonra 3 ayrı gebelik testi yaptım. 2 tanesi normal idrar testi ve bir tanesi erken gebelik testi. Yani pozitif çıkmadı ama ben bakmaktan artık hayali bir çizgi görüyor gibiyim. Şuan ovuslasyon dönemimdeyim ve hafif kahverengi lekelenme oldu bu da normal midir? Yani diğer sorum ise ilişkiden 22 gün sonra gebelik testinde çizginin çok silik çıkabilme ihtimali var mı yoksa gayet net bir çizgi mi çıkar?

Arkadaşlar Merhaba. Ben cinsel ilişki yaşandıktan 22 gün sonra 3 ayrı gebelik testi yaptım. 2 tanesi normal idrar testi ve bir tanesi erken gebelik testi. Yani pozitif çıkmadı ama ben bakmaktan artık hayali bir çizgi görüyor gibiyim. Şuan ovuslasyon dönemimdeyim ve hafif kahverengi lekelenme oldu bu da normal midir? Yani diğer sorum ise ilişkiden 22 gün sonra gebelik testinde çizginin çok silik çıkabilme ihtimali var mı yoksa gayet net bir çizgi mi çıkar?

22 gün sonra illa çıkar cnm ama yine de tekrarla istersen nolur nolmaz 🤷🏻‍♀️

Canım bende test yaptım. İlk çizgi çok net. Diğer çizgi çok silik çıktı. Çok silik çıkmasının sebebi bebegın hem çok erken oldugu dönemde test yaptığımız için. Bide hormonal bişi bu. Kan testi yaptır mutlaka. Ben yaptırdım ve şuan 1 aylık hamileyim 😊

Canım bende test yaptım. İlk çizgi çok net. Diğer çizgi çok silik çıktı. Çok silik çıkmasının sebebi bebegın hem çok erken oldugu dönemde test yaptığımız için. Bide hormonal bişi bu. Kan testi yaptır mutlaka. Ben yaptırdım ve şuan 1 aylık hamileyim 😊
canım ama ben bu 22 günlük süreç içerisinde adetde oldum ama normalde 7 gün sürüyodu bu sefer 4 gün sürdü diye acaba olabilir miyim diye şüphelendim. gebe kalmak istemiyorum o yüzden çok şüpheciyim

Arkadaşlar merhaba ben adetime 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım aşırı hayalet bir çizgi paylaştım ekte sizlerde görüyor musunuz acaba yoksa ben hayal mi görüyorum bu arada reglim 1 gün gecikti 😊
6861C65A-F0D7-4FB9-BDFA-615DD626C919.webp

Arkadaşlar merhaba ben adetime 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım aşırı hayalet bir çizgi paylaştım ekte sizlerde görüyor musunuz acaba yoksa ben hayal mi görüyorum bu arada reglim 1 gün gecikti 😊Eki Görüntüle 2610986
Ya sanki var gibi ama yok gibide, ay bende silik çizgi kurbanıyım sanırım, size kendi testimide atim, bi kere bu kadar net çıktı ama hamile değilim, tekrar test yaptığımda negatif çıkıyor

Eklentiler

• 20201021_085852.webp
    20201021_085852.webp
    8 KB · Görüntüleme: 232
Ya sanki var gibi ama yok gibide, ay bende silik çizgi kurbanıyım sanırım, size kendi testimide atim, bi kere bu kadar net çıktı ama hamile değilim, tekrar test yaptığımda negatif çıkıyor
Bugun ben de aynı marka testi yaptim aynen böyle cıktı kesin pozitif dedim,ama yanılma payı var demek ki tekrar mı yapsam ben de

Bugun ben de aynı marka testi yaptim aynen böyle cıktı kesin pozitif dedim,ama yanılma payı var demek ki tekrar mı yapsam ben de
Canım valla sen bilirsin ama yapma bence, ben yaklaşık 20 tane yaptım, en iyi markayı da aldım, negatif, en iyisi adet günün 2 gün falan geçince yap, yada direk doktora git kandan baktır

Benim testimde görünüyormu çok silik bir çizgi

Eklentiler

• 1A606A65-D321-49FD-9AB4-0B688E516FBC.webp
    1A606A65-D321-49FD-9AB4-0B688E516FBC.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 129
  • 2BAB5AA3-3A27-4207-B492-B5E8F7E8931C.webp
    2BAB5AA3-3A27-4207-B492-B5E8F7E8931C.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 106
Back
X