- 13 Eylül 2023
- 495
- 269
MErhaba kızlar geçen gün eşimle hacamat yaptıramaya karar verdık eşim senede bır kere yaptırır ama benim sımdı denk geldı beraber gıttık. Öce niyet alıyormuşuz (ben hayırlısından bır evladım olsun dedım ) sonr hacmata başladı ama hacamat yaparken yenı regl olup olmadıgımı sordu ben de reglım bıtelı 3-4 gun gecıyor dedım ama rahımınde atılmamıs kan var dedı hacamat yaparken pıhtı pıhtı geldiğini söyledi bende zaten erken bıttıgını genelde bıterken de agrı yaptıgını soyledım bu da gebelık düşünüyorsan engel olabılır ıstersen bunun için bir kez gel dedi bende ne yapacaksınız kı dedım bırıken kanın hepsini hem önden göbek deliğinin altından yanı yumurtalıklarımdan hem de sırtımın alt tarafından hacamat yapacagını bana cok ıyı gelecegını soyledı . garip geldi tamam dedim sonra arkadaşlarımla yaşadıklarımı paylaşırken böyle hamile kalan çok arkadaşları /akrabaları olduklarını söylediler. Sizin de çevrenizde oldu mu ya da siz yaşadınız mı böyle bır olay dogru mudur abartı mıdır sızce.
sizin fikirlerinizi merak ettim
(bu arada ucretı ıcın tekrar gel demıyodur sadece ese dosta yapan bı kadın ve normal fıyatının çok çok altında yapıyor)
sizin fikirlerinizi merak ettim
(bu arada ucretı ıcın tekrar gel demıyodur sadece ese dosta yapan bı kadın ve normal fıyatının çok çok altında yapıyor)