• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için faydası olur mu? Nasıl kullanmalıyız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Turkuazkizz

Mucizemiz👶👪
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
486
668
53
Kızlar bugün aldım. Sizler kullandınız mı ? Gebe kalmaya yardımcı olur mu acaba eşime de yedirsem nasıl olur fikir verir misiniz

Eklentiler

• 20200616_152500.webp
    20200616_152500.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bugün aldım. Sizler kullandınız mı ? Gebe kalmaya yardımcı olur mu acaba eşime de yedirsem nasıl olur fikir verir misiniz
daha basligi gorunce aklimdan bu oekmez geciyodu yaziyim da keciboynuzu pekmezi kullansinlar deyim demistim ben her iki gebeligimdede bunu kullanarak hamile kalmistim butun vucdunu dengeliyo canim esine de sanada cok faydali ac karnina bi yemek kasigi icin her sabah ben oyle kullaniyodum kesinlikle soddetle tawsiye ederim

daha basligi gorunce aklimdan bu oekmez geciyodu yaziyim da keciboynuzu pekmezi kullansinlar deyim demistim ben her iki gebeligimdede bunu kullanarak hamile kalmistim butun vucdunu dengeliyo canim esine de sanada cok faydali ac karnina bi yemek kasigi icin her sabah ben oyle kullaniyodum kesinlikle soddetle tawsiye ederim
Çok teşekkür ederim 💜🤗

bende eşimde aynı şekilde kullanıyoruz sabah akşam aç tm vitaminleri dengelliyor

Back