Gebelik için eğitimler

Bnde devlet hastanesinin gebelik okuluna katıldım hem faydalı hem eğlenceli aktif hayat gibi güzelde

bana da bilgi verir misin:110::110: ben de 13 haftalık hamileyim, çalışıyorum ve tüm gün oturuyorum nerdeyse ayaklarım şimdiden şişmeye başladı
fırsat buldukça youtube da Elçin Demirel diye bir spor hocası var hamilelikte yürüyüş videoları paylaşmış onları yapıyorum elimden geldiğince
Tabi veririm 😇 benimde biraz riskli geçiyor o yüzden dışarı da pek çıkamıyorum evde vakit geçirmek zor ve sıkıcı gerçekten.
Ayağınız şiştiyse ödem tutmuş olabilirsiniz ödem yapıcı yiyeceklerden uzak durun

teşekkür ederim :KK200: evet yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 3 lt yakın su içiyorum inşallah düzene girer sürecim

teşekkür ederim :KK200: evet yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 3 lt yakın su içiyorum inşallah düzene girer sürecim
İnşallah 😇 zaten bu süreçte istesekte çok yemek yiyemiyor insan ya biraz kaçırayım benim karnım davul gibi oluyor 🫣 çok zorlanıyorum daha şimdiden karnım çıkınca ne olacak kim bilir 🥹

Evet benim karnım da büyüdü aslında çok kilolu biri değilim ama hamilelikte vücudum çok daha iri görünmeme sebep oluyor

Evet benim karnım da büyüdü aslında çok kilolu biri değilim ama hamilelikte vücudum çok daha iri görünmeme sebep oluyor
Bebek büyümese de karın çevresi yağlanmaya başlıyormuş bebeği korumak adına. Göğüslerde zaten şişiyor doğal olarak vücut daha iri görünüyor 🥺

Evet tam olarak o durumdayım 😭 neyse sağlıklı olalım da gerisi önemli değil
Kızz boşver be gebeliğin tadını çıkart. Hayatımda ilk defa göbeğimden utanmıyorum. Bebek 40 gram olabilir konumuz bu değil. Yağımda bebek demek benim için 😂 Doğumdan sonra zaten emzirmesi onun peşinde koşturması derken her türlü kilolar verilir. Benim çevremde ki arkadaşlarım doğumdan sonra dal gibi kaldılar o koşturmaca içinde. Bebek sağlıklı olsunda gerisi halledilir :)

Kızz boşver be gebeliğin tadını çıkart. Hayatımda ilk defa göbeğimden utanmıyorum. Bebek 40 gram olabilir konumuz bu değil. Yağımda bebek demek benim için 😂 Doğumdan sonra zaten emzirmesi onun peşinde koşturması derken her türlü kilolar verilir. Benim çevremde ki arkadaşlarım doğumdan sonra dal gibi kaldılar o koşturmaca içinde. Bebek sağlıklı olsunda gerisi halledilir :)
Yok bende takılmıyorum zaten kilo alınır verilir 😅

benimde ilk hamileliğim bende o nefes ıkınma felan pek bilgim yok öyleyse kesin katılayım. Siz kaçınca haftasında Kayot oldunuz?
Ben 25. Haftalarda gidip kayıt olmuştum sanırım. Şimdiye kadar 3 kere gittim. Toplam 1 er saat falan kalmışımdır.

Back