Can sıkıntısından izne ayrılınca gebelik okuluna gitmiştim eğlenceli idi :) Sağlıklı hayat merkezlerinde ücretsiz veriyorlar. Senin orada da D. Hastanesi veriyormuş. Yani benim açımdan bildiğim şeylerdi ama gene de sevdim vaktin varsa git sağlık açısından engel de yoksa değişiklik olurHerkese selamm
Sizlere bir konu danışmak için geldim. Hamilelik sürecinde hangi eğitimleri aldınız, alıyorsunuz veya almayı planlıyorsunuz? Yüz yüze olur, online olur ücretli ücretsiz? Pek bir fikrim yok esasen ama geçen gün devlet hastanesine gidince gebelik okulu diye bir şey gördüm. Acelem vardı detaylı ilgilenemedim fakat tecrübeli annelerden deneyim edinmek isterim.
Kaç hafta sürüyor peki o eğitim?Can sıkıntısından izne ayrılınca gebelik okuluna gitmiştim eğlenceli idi :) Sağlıklı hayat merkezlerinde ücretsiz veriyorlar. Senin orada da D. Hastanesi veriyormuş. Yani benim açımdan bildiğim şeylerdi ama gene de sevdim vaktin varsa git sağlık açısından engel de yoksa değişiklik olur
Benim işim bunla alakalı olduğu için ekstra kitap vs almadım
Pilates daha önce yaptığım için evde hareketler yaptım o yüzden o tarz şeylere kursa gitmedim
Ah analar olmasa zaten. Hamile kaldım kalalı canım anam diye geziyorumben kiyaplar vs almayı düsünüyorum. bulunduğum yerde benim de bahsettiğin kurstan var devlet hastanesinin. muayene olduğum doktor katılmamı istedi, doktorlar veriyor kursu falan dedi. gider miyim?? bilmiyorum açıkcası ama kitaplar vs okumay niyetliyim. onun dısında biraz içgüdüsel biraz da doğumdan önce ve sonra toplam 4 ay annemle kalacağım için rahatlıkla ilerlicem diye düsünüyorumdoğum için de doğumu yapacağım hastanede doğum yaklaştığında ebeler egzersizlerle ilgili falan çok yardımcıymış ben de ram bilgi almadım ama orda doğuran tüm arkadaslarım doğum öncesi ebelerin çok fazla fiziksel aktivite va yaptırdığını söyledi. biraz Allaha emanet biraz temkinli ilerlicez bakalım
Normalde iki hafta dediler bana ben sıkıştırılmış 4 günde aldımKaç hafta sürüyor peki o eğitim?
Bol bol yürü pilates topunda egzersiz yap, ben 3 saatte doğurdum suni ile. Yürüdüğüm on bin adımlar egzersizler kurtardı beniben kiyaplar vs almayı düsünüyorum. bulunduğum yerde benim de bahsettiğin kurstan var devlet hastanesinin. muayene olduğum doktor katılmamı istedi, doktorlar veriyor kursu falan dedi. gider miyim?? bilmiyorum açıkcası ama kitaplar vs okumay niyetliyim. onun dısında biraz içgüdüsel biraz da doğumdan önce ve sonra toplam 4 ay annemle kalacağım için rahatlıkla ilerlicem diye düsünüyorumdoğum için de doğumu yapacağım hastanede doğum yaklaştığında ebeler egzersizlerle ilgili falan çok yardımcıymış ben de ram bilgi almadım ama orda doğuran tüm arkadaslarım doğum öncesi ebelerin çok fazla fiziksel aktivite va yaptırdığını söyledi. biraz Allaha emanet biraz temkinli ilerlicez bakalım
Aa çok iyiymiş ben katılayım o zaman bunaNormalde iki hafta dediler bana ben sıkıştırılmış 4 günde aldımher güne 1 ders koymuşlar. Ben sıkılırım gelemem her gün hızlıca verirseniz üç dört günde gelirim dedim
Diyetisyenden psikoloğa kadar herkesin dersi var emzirmeden yıkamaya doğum öncesi egzersizlere bebeğin oluşumu vs her şeyi genel manada anlatıyorlar
daha almadımAh analar olmasa zaten. Hamile kaldım kalalı canım anam diye geziyorumhangi kitapları aldınız siz?
Süper. Peki kayıt felan nasıl oluyor? Hastaneye mi gitmek lazım? Birde kaçıncı hafta da alınıyor eğitimHastanede gebe okuluna gittim ben. 4 gün sürdü. Anlattıklarıda bilindik şeyler hani gitmesen bile olur. Ama ordaki arkadaşlarimızla kaynaştık şimdi çocuklarımız birlikte oynuyor. Şu an 2 yaş bebelerini bir arada tutmak zor ama büyüdükçe daha keyifli olacağını düşünüyoruz. İyi ki gitmişim diyorum
Çocuk psikoloğu bir arkadaşım var ona soracağım ben söylerim sanada istersendaha almadımaraştırmadım bile. sadece niyetim var su an
ayy cidden mi? çok isterim. ben aslında çocuk gelimi, psikolojik gelişim falan dersleri aldım önceden ama artık böyle daha anne-bebek arasındaki ilişkiye yönelik bir seyler okumak istiyorum.Çocuk psikoloğu bir arkadaşım var ona soracağım ben söylerim sanada istersen
Hastaneye gidince gebe okulu yazan odaya gir onlar seni bilgilendirir. 30 haftalık falandım sanırım benSüper. Peki kayıt felan nasıl oluyor? Hastaneye mi gitmek lazım? Birde kaçıncı hafta da alınıyor eğitim
Teşekkür ederimHastaneye gidince gebe okulu yazan odaya gir onlar seni bilgilendirir. 30 haftalık falandım sanırım ben
Evet bende istiyorum zaten çalışmıyorum. Kpss hazırlanıyordum oda bitti. Doğuma kadar işede giremem evde boşum tüm gün. Kitap felan okuyacağımayy cidden mi? çok isterim. ben aslında çocuk gelimi, psikolojik gelişim falan dersleri aldım önceden ama artık böyle daha anne-bebek arasındaki ilişkiye yönelik bir seyler okumak istiyorum.
bekliyorumEvet bende istiyorum zaten çalışmıyorum. Kpss hazırlanıyordum oda bitti. Doğuma kadar işede giremem evde boşum tüm gün. Kitap felan okuyacağımsana da bilgi veririm
Ben 37. Haftadayım. İlk gebeliğim. Gebe okulundan çok yaralandım. Doğumu kolaylaştıran egzersizler, emzirme, banyo, doğum anı, ıkınma, nefes hepsiyle ilgili bilgi aldım bugüne kadar. Kayıt olduktan sonra hangi haftalarda geleceğimizi onlar planlıyor, çağırıyorlar. Doğum sonrası için de oradan destek alabilirmişiz.Herkese selamm
Sizlere bir konu danışmak için geldim. Hamilelik sürecinde hangi eğitimleri aldınız, alıyorsunuz veya almayı planlıyorsunuz? Yüz yüze olur, online olur ücretli ücretsiz? Pek bir fikrim yok esasen ama geçen gün devlet hastanesine gidince gebelik okulu diye bir şey gördüm. Acelem vardı detaylı ilgilenemedim fakat tecrübeli annelerden deneyim edinmek isterim.
benimde ilk hamileliğim bende o nefes ıkınma felan pek bilgim yok öyleyse kesin katılayım. Siz kaçınca haftasında Kayot oldunuz?Ben 37. Haftadayım. İlk gebeliğim. Gebe okulundan çok yaralandım. Doğumu kolaylaştıran egzersizler, emzirme, banyo, doğum anı, ıkınma, nefes hepsiyle ilgili bilgi aldım bugüne kadar. Kayıt olduktan sonra hangi haftalarda geleceğimizi onlar planlıyor, çağırıyorlar. Doğum sonrası için de oradan destek alabilirmişiz.
bana da bilgi verir misinEvet bende istiyorum zaten çalışmıyorum. Kpss hazırlanıyordum oda bitti. Doğuma kadar işede giremem evde boşum tüm gün. Kitap felan okuyacağımsana da bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?