Gebelik için doktora gitmek istiyorum ama çekiniyorum

Merhaba arkadaşlar ben gebe kalmak İçin hastaneye gitmek istiyorum 1 senedir evliyim denedik ama olmadı doktora gidince ne demem lazım muayenede neler oluyo yardımcı olurmusunuz kusura bakmayın acemiyim
Öncelikle kişisel temizliginizi yapmış olun. Tam olarak da burda yazdığınız gibi "çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bir yıldır deniyoruz " demeniz yeterli. Eğer adetliyken giderseniz bunu özellikle doktorunuza belirtin ve adetliyken gidecekseniz 2.-3. yani en yoğun günlerinde gidin bu günlerde yapılan bazı testler var yumurtalık rezervleri gibi. Ayrıca cekinecek bişey yok doktorlar hissettiklerinizin çok farkında . Sizin için özel olan o bölge onlar için hiç özel değil

İnfertilite hangi bölüm oluyo tam olarak ilk defa duyuyorum bide her hastanede varmı

İnfertilite hangi bölüm oluyo tam olarak ilk defa duyuyorum bide her hastanede varmı
İnfertilite bölümü kısırlığa bakıyor. Yani hastanelerin tüp bebek bölümü demek istediğim. Devlette her hastanede olmuyor. Üni araştırma hastanelerinde oluyor. Mesela ben Bilecikteyim burada tüp bebek merkezi yok. Eskişehir'e gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…