Gebelik için adetten hemen sonra çalişmara başlaıp hamile kalanlar bi bakarmisiniz !!

İnşallah hayırlısıyla isteyen herkes kucağına bebişini alsın canım... Doktorumla bu sabah konuştum. Çarşamba günü gel kesenin oluşup oluşmadığına bakalım dedi. Yerleşme kanaması da olabilirmiş, düşükte olabilirmiş. Ama benim düşük oluyormuş gibi bir ağrım ve koyu renkli kanamam yok çok şükür. Belirtiler daha çok yerleşme kanamasını gösteriyor. İnşallah böyle devam eder...

canim adetin gelmeden kan testi mi yaptirdin.. Nasil oldu.. Anlatsana belirtin varmiydi ?

selam canım aklına kötü şeyler getirme mubarek cuma günündeyiz bol bol dua et Allahın izni ile birşey olmaz inşallah doktora gitmeyi ihmal etme

canim adetin gelmeden kan testi mi yaptirdin.. Nasil oldu.. Anlatsana belirtin varmiydi ?

Pazartesi akşamı besin zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye yattım. Doktor film çekicekti karnımdaki sancıdan dolayı. Bende film çekilmeden önce hamilelik testi istedim. Testyapıldı ve %99 hamilesiniz dedi doktor. Çarşambada doktora gittim. kesemiz bile oluşmamız henüz. Hamileliğin en erken zamanında öğrenmişim. Reglim normalde 1 Eylülde olacaktı. Şimdi 15 günlük hamileyim. Ama bu pembe kanam olunca korktum açıkcası. Umarım yerleşme kanamasıdır. Benim tek belirtim uyku haliydi. Zaten doktorun dediğine göre bu kadar erken bi dönemde kasıklarda batma, göğüs hassasiyeti, uyku hali ve gaz dışında belirti olmazmış...

selam canım aklına kötü şeyler getirme mubarek cuma günündeyiz bol bol dua et Allahın izni ile birşey olmaz inşallah doktora gitmeyi ihmal etme

İnşallah canım benim. Akşamdan beri aklım fikrim onda. sürekli dua ediyoruz babasıyla birlikte. İnşallah gitmeyecek bebişim. Kendine yer açıyo heralde :)

Canım ALLAH Analı Babalı büyütsün bebeğini.
bir sorum olacaktı,
15 günlük hamile olduğunu nasıl öğrensim canım?

Çok tşk ederim canım... Pazartesi akşamı besin zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye yattım. Doktor film çekicekti karnımdaki sancıdan dolayı. Bende film çekilmeden önce hamilelik testi istedim. Test yapıldı ve %99 hamilesiniz dedi doktor. Çarşambada doktora gittim. Kesemiz bile oluşmamız henüz. Hamileliğin en erken zamanında öğrenmişim. Reglim normalde 1 Eylülde olacaktı. Şimdi 15 günlük hamileyim...

cnm merak etme bol bol dinlen benimde 15-20 günlükken öle kanamam aldı çok azdı bi gece sancıyla uyandım hastalandım die azıcık bişey geldi gerisi gelmedi bende 10+3 günlük hamileyim içini rahat tut bnm arada lekelenmelerim oldu düşük tehlikesi dedi doktor progestan kullandım şimdi daha iyiyim bu sefer bebişim direnio kalabilmek için inşallah hayırlısıyla dünyaya getirebiliriz ...

İnşallah canım benim. Sanada geçmiş olsun. Dinlenmem lazım am açalışıyorum Gerçi masa başı işim ama. Fazla yormamaya çalışıyorum kendimi. Eğilip kalkarken dikkat ediyorum. Bi yere uzanmıyorum... Doktor şuanda kesesi bile olmadığı için ilaç veremeyiz fayda etmez dedi. Çarşamba kontrolde herşey belli olucak kısmetse. İnşallah yerleşmişdir bebeğim...

nasılsınız arkadaşlar bende 3 buçuk aylık bebeyimi kayb etdim malesef kalbi durmuşdu 1 aydı kürtaj olmuşam şu anda adet oluram hamile kalmanın uyqun zamanı ne zamandı bilen varsa lütfen söylesin bana

kızlar adetiniz bittikten sonra 14 ile 20.günler arasında hergün yada iki günde bir ilişkiye girin ben ilk 2 ay takp etmedim yumurtlama günü falan ama 3.ayda takip ettiğimde hamile kaldım

28 günde bir adet oluyorsanız 14.15.16 günler
30 günde bir adet oluyorsunuz 15.16.17. günler
32 günde bir adet oluyorsunuz 16.17.18. günler büyük ihtimalle yumurtlama gününüzdür

tabi kimilerinin hemen adet bitimindede yumurtası oluşabiliyor herkesin farklıdır ama çoğunlukla yukarıdaki gibi

28 aralıkta adet gördüm 11 ocakta amıle kaldım yanı evet oluyorr.. allah herkeze nasıp etsın benım merak ettıgım kızmı olur erkek mı? bilen varmı?

Merhaba konu biraz eski ama merak ettim. Adet günü hamile kaldım demissiniz düşük olmus neden düşük oldu bide kaç haftalıkken düştü hatırlıyor musunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…