- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
KIZLAR BEN BU AY ADETTEN HEMEN SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLADIM..VE MERAK ETTİĞİM ADETTEN HEMEN SONRA BİR SONRAKİ ADETE KADAR ÇALIŞAN VE HAMİLE KALAN VARMI ... İLGİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM..a.s.
kibele ben bu sıcaklık ölçmeyi anlayamadım?
ben bu ay adetimin 10.gunu acile gitmek zorunda kaldim dr konrtolunden gectim ve bu 5 gun calisin demisti 12.gunu gittim 3 gun boyunca calisin demisti biz esimin saglik nedeniyle toplam 3 gun calsitik birer gun arayla ama sanirim yumurtlama doneminde 3-5 gun boyunca calsimak hamileligi artiriyor bu ay tutmamissa diger ay oyle yapmayi dusunuyorum bende bundan onceki ay gun asiri denedik olmadi bu bizim 15.ayimiz
Canim biz 1 gün ara vererek deniyoruz ama... Siz hergün mü ? Ben sperm kaliteisini bozulmasindan korkuyorumda böyle hamile kalan varmi merak ediyorum.... Benimde son adetim 18 ağustos aramizda 1 hafta var inşallah bu ay hamiş kaliriz canim.....
Benim yakın bir arkadaşım adetten sonra hergün ilişkiye girmişler ve o ay hamile kalmıştı......:CüvCüv:
Hergün hergünde çekilmez ama:bbo: :bbo:
Benim yakın bir arkadaşım adetten sonra hergün ilişkiye girmişler ve o ay hamile kalmıştı......:CüvCüv:
Hergün hergünde çekilmez ama:bbo: :bbo:
son adet tarihim 1 ağustostu. Biz 11 ağustostan beri hergün denedik. Ve çok şükür şu anda 15 günlük hamileyim...
Son adet tarihim 1 ağustostu. Biz 11 ağustostan beri hergün denedik. Ve çok şükür şu anda 15 günlük hamileyim...
Sağolun kızlar. Çok şükür ilk denememizde sorunsuz hamile kaldım. Fakat dün akşam ve bu sabah hafif bi pembe kanamam oldu. Yerleşme kanamsı büyük ihtimalle. Eğer düşük olursa çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?