Gebelik Hazırlığı

yogurtpuding

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
74
29
25
10 aydır evliyiz bebek istiyoruz o yüzden korunmayı bıraktık. Bıraktıktan sonra vücudumda bir sürü değişim oldu memelerde aşırı şişme, sağ sol kasık ağrısı,bel ağrısı vs haliyle gebelik oluştu zannettim fakat regl oldum reglim normalde 5 gün sürerken 3 günde bitti ve çok az geldi şüphelenip test yaptım ama negatif böyle değişimler yaşayan var mı hala kasık ağrısı yaşıyorum

Canım aslında bu belirtilerin hepsini normalde de yasiyoruz bence ama stresten ve kendi vücudumuzu dinlemekten daha çok farkina variyoruz ben hamile kaldigim ay hicbir belirtim yoktu mesela simdi birsuru belirti yasiyorum ama sonuc ne olacak bilemiyorum ☺️

10 aydır evliyiz bebek istiyoruz o yüzden korunmayı bıraktık. Bıraktıktan sonra vücudumda bir sürü değişim oldu memelerde aşırı şişme, sağ sol kasık ağrısı,bel ağrısı vs haliyle gebelik oluştu zannettim fakat regl oldum reglim normalde 5 gün sürerken 3 günde bitti ve çok az geldi şüphelenip test yaptım ama negatif böyle değişimler yaşayan var mı hala kasık ağrısı yaşıyorum
İlaç vs biş
gebelik istediğiniz için kendinizi dinleyip takip etmenizden kaynaklı olabilir. Vücutta bu tür belirtileri verebiliyor bende gebelik planlarken normalde hiç şaşmayan adet döngüm erken-geç olmaya başlamıştı. O yüzden rahat bırakmaya çalışın kendinizi, psikolojik olarak sadece bebeğe odaklanırsanız olmuyor çevremde çok gördüm. Akışına bırakın

İlaç vs biş

gebelik istediğiniz için kendinizi dinleyip takip etmenizden kaynaklı olabilir. Vücutta bu tür belirtileri verebiliyor bende gebelik planlarken normalde hiç şaşmayan adet döngüm erken-geç olmaya başlamıştı. O yüzden rahat bırakmaya çalışın kendinizi, psikolojik olarak sadece bebeğe odaklanırsanız olmuyor çevremde çok gördüm. Akışına bırakın
Haklısınız ben kendimi strese soktukça her şey tepetaklak oluyor

Benimde bir oğlum var 5 yaşında ikinci çocuğu düşünüyoruz iki aydır bıraktık korunmayı. Bu ay ne kadar erken gebelik belirtileri varsa hepsini yaşadım neredeyse emindim gebelik oluştuğuna. Normalde 19 haziran adet günümdü iki gün önce adet oldum. Hayal kırıklığı yaşadım resmen. Ben bütün bu belirtileri her adet öncesi mi yaşıyordum yoksa korunmayı bıraktığım için mi böyle oldu hiç anlayamadım, üzüldüm de açıkcası. Yani sanırım sürekli kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor😊

X