Kızlar herkese merhaba, burada yeniyim. Birkaç aydır gebelik düşünüyorum ancak ilk düşünmeye başladığım zaman doktora gidip tahlil ultrason vs yaptırdım.Lh hormonu yüksek çıktı doktor ultrasonda pcos görünümü olmadığını ancak Lh hormonumun yüksekliğinin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi.Çok stresli bir iş hayatım var.Özel hayatımda da eşimin ailesiyle çok fazla sıkıntılarımız var.Etrafımdaki herkes bir bir hamile kalıyor.Ben bu kadar isterken hala olamamak da bir hayli üzüyor .siz neler yaptınız benim durumumda olan var mı önerileriniz var mıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik hazırlığı
- Konu Sahibi mavisss21
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik #lh
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Stress inanılmaz etkiliyor. Bu gebelik psikolojisinden ne zaman uzaklaşır oluruna bırakırsak o ay gebeyiz bence kimse sorsam danışsam bunu söylüyor.Folik asitede başla canımKızlar herkese merhaba, burada yeniyim. Birkaç aydır gebelik düşünüyorum ancak ilk düşünmeye başladığım zaman doktora gidip tahlil ultrason vs yaptırdım.Lh hormonu yüksek çıktı doktor ultrasonda pcos görünümü olmadığını ancak Lh hormonumun yüksekliğinin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi.Çok stresli bir iş hayatım var.Özel hayatımda da eşimin ailesiyle çok fazla sıkıntılarımız var.Etrafımdaki herkes bir bir hamile kalıyor.Ben bu kadar isterken hala olamamak da bir hayli üzüyor .siz neler yaptınız benim durumumda olan var mı önerileriniz var mıdır
Evet herkes öyle diyor ama elimde olmadan stres yapıyorum bir de gebe kalamayan stresi ek oldu.Folik asit omega 3 d vitamini kullanıyorum canımStress inanılmaz etkiliyor. Bu gebelik psikolojisinden ne zaman uzaklaşır oluruna bırakırsak o ay gebeyiz bence kimse sorsam danışsam bunu söylüyor.Folik asitede başla canım
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
İnşallah canımm güzel haberler alacağımız bir ay olur.Bolca sabır ve duayla inşAllahEvet herkes öyle diyor ama elimde olmadan stres yapıyorum bir de gebe kalamayan stresi ek oldu.Folik asit omega 3 d vitamini kullanıyorum canım
- 22 Kasım 2020
- 34
- 36
- 3
Şu an için tek sorun LH yüksekliği olarak görünüyor .ovulasyon testi 1 ay yaptım ama sabredemeyip bıraktım sonrasında .Evet yeni denemeye başladık ama ilk gebeliğim olacak insan stres oluyormuş olacak mı olmayacak mı diyeStresi bırakmak hormon tahlili yaptırmak ve sorun neyse çözmek daha sonra ovulasyon testi kullanmak sağlıklı beslenmek vitaminlerde eksik varsa tamamlamak aynı zamanda eşiniz de önemli tabii ki yeni denemeye başladıysanız biraz daha zaman verin kendinize
- 22 Kasım 2020
- 34
- 36
- 3
Evlat beklemek sabır işi onu da ekleyeyim öncelikle hayırlı zamanda hayırlısı ile versin Rabbim ve sonrasında da yapmaya devam edin testlerinizi benim de sorunlarım vardı eşimde çok şükür bir şey yoktu ilaçla düzelttik ve ben altı yada yedi kere her ay ovulasyon yapma sonucu çok şükür gebelik elde ettim bırakmadım pes etmedim yani sürekli dua sürekli deneme bu işler böyle oluyor yapacak bir şey yok istiyorsanız ama yok yapmam da diyorsanız kafanızdan atıp normal yaşayacaksınız olursa ansızın olacak sürpriz olacak başka türlüsü yok yani inşaAllah olur tez zamanda
Haklısınız deneyimlemiş birileriyle konuşmak iyi geliyor tabi ovulasyon testinde hangi markayı önerirsiniz pekiEvlat beklemek sabır işi onu da ekleyeyim öncelikle hayırlı zamanda hayırlısı ile versin Rabbim ve sonrasında da yapmaya devam edin testlerinizi benim de sorunlarım vardı eşimde çok şükür bir şey yoktu ilaçla düzelttik ve ben altı yada yedi kere her ay ovulasyon yapma sonucu çok şükür gebelik elde ettim bırakmadım pes etmedim yani sürekli dua sürekli deneme bu işler böyle oluyor yapacak bir şey yok istiyorsanız ama yok yapmam da diyorsanız kafanızdan atıp normal yaşayacaksınız olursa ansızın olacak sürpriz olacak başka türlüsü yok yani inşaAllah olur tez zamanda
- 22 Kasım 2020
- 34
- 36
- 3
Ben innovita kullanmıştım bayağı hassas net bi testti zaten benim yumurtlama da da sıkıntı yoktu hep gördüm çok şükür ama tiroid vardı bende onu düzelttikHaklısınız deneyimlemiş birileriyle konuşmak iyi geliyor tabi ovulasyon testinde hangi markayı önerirsiniz peki
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Selam canım, kulalndığın vitaminlerin isimlerini yaza bilir misinEvet herkes öyle diyor ama elimde olmadan stres yapıyorum bir de gebe kalamayan stresi ek oldu.Folik asit omega 3 d vitamini kullanıyorum canım
Omega 3,d vitamini,magnezyum,coenzimQ10 ,probiyotik kullanıyorum bir de inositolSelam canım, kulalndığın vitaminlerin isimlerini yaza bilir misin
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Merhaba ben de aynı sizin gibiyim 6 aydır düşünüyoruz henüz gebelik yok. Bugun muayene için gittim kan verdim vs. sonuçlara bakıcak doktor. İnşallah tez zamanda olur bebişlerimiz. hemen olacak sanıyordum ama süreç uzunmuş bazıları da yok kaza kurşunu yok hiç planlamadan oldu diyor nasıl oluyor hiiiç anlamıyorum Stres yapmamak elde değil haklısınız inşallah yapmayız stresi de olur bir an önce :)Kızlar herkese merhaba, burada yeniyim. Birkaç aydır gebelik düşünüyorum ancak ilk düşünmeye başladığım zaman doktora gidip tahlil ultrason vs yaptırdım.Lh hormonu yüksek çıktı doktor ultrasonda pcos görünümü olmadığını ancak Lh hormonumun yüksekliğinin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi.Çok stresli bir iş hayatım var.Özel hayatımda da eşimin ailesiyle çok fazla sıkıntılarımız var.Etrafımdaki herkes bir bir hamile kalıyor.Ben bu kadar isterken hala olamamak da bir hayli üzüyor .siz neler yaptınız benim durumumda olan var mı önerileriniz var mıdır
Kesinlikle ne zaman olduğunu bile anlamadım falan diyenler var bir de ben de anlamıyorum hiç onları :)) inşallah bi an önce müjdeli haberi alırızMerhaba ben de aynı sizin gibiyim 6 aydır düşünüyoruz henüz gebelik yok. Bugun muayene için gittim kan verdim vs. sonuçlara bakıcak doktor. İnşallah tez zamanda olur bebişlerimiz. hemen olacak sanıyordum ama süreç uzunmuş bazıları da yok kaza kurşunu yok hiç planlamadan oldu diyor nasıl oluyor hiiiç anlamıyorum Stres yapmamak elde değil haklısınız inşallah yapmayız stresi de olur bir an önce :)
- 21 Nisan 2021
- 5
- 0
- 6
- 35
Karaciğer enzimlerini yükselttiği söyleniyor onun da canımYouTube da Gülbahar ölçünün çakşır kökü suyu ile ilgili videosu var kullananlar olumlu sonuçlar almış
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Çakşır suyu bende hicbir işe yaramamıştı hicbir doğal küre kullanıp mucizevi bir şekilde hamile kalacakmissiniz gibi yaklaşmayın. Olmayinca insan daha çok üzülüyor.YouTube da Gülbahar ölçünün çakşır kökü suyu ile ilgili videosu var kullananlar olumlu sonuçlar almış